Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dimarts, 23 de març del 2010

Beniarrés reconeixerà en el proper ple factures no pagades per valor de 13.000 €

En el proper ple extraordinari que es celebrà el dia 24 de març, l’equip de govern proposa el primer reconeixement extrajudicial de crèdits a càrrec del pressupost de l'any 2010, es a dir, factures que apareixen dintre d’un caixò i que no s’han pogut pagar a càrrec del pressupost de l’any 2009.

La xifra exacta puja a 13.052 € i lo més sorprenent, és que 4.500 € corresponen a factures no pagades de l’any 2008, es a dir, més de 20 mesos per pagar-les. I molts es preguntareu, on estaven aquestes factures que apareixen ara? Doncs jo tampoc ho sé, doncs la informació ens es negada el màxim possible, com exemple dir que a data d’avui encara no hem vist que va pagar l’ajuntament al desembre de l’any 2009. Evidentment tampoc hem vist en que s’ha gastat l’equip de govern del PP els diners de tot els veïns i veïnes de Beniarrés al llarg dels mesos de gener i febrer d’aquest any.

L’any passat també va haver reconeixements extrajudicials de crèdits, més en concret, dos per valor de 53.000 €, igual que l’any 2008. Enguany, aquest és el primer, desconeixent si hi hauran més doncs. Com he dit abans, la informació ens es limitada al màxim per tal de no facilitar la nostra tasca de control i fiscalització que els veïns i veïnes de Beniarrés, amb els seus vots, ens van confinar.

Moltes d’aquestes factures pendents de pagament i ara reconegudes, no son despeses que han sigut una emergència o un imprevist, no, doncs hi han factures pendents de pagament en concepte de consum elèctric per valor de més de 3.000 € i no es pot pensar que deixar de pagar factures elèctriques siga cap imprevist.

El ple haurà d'aprovar aquest expedient perquè si no és així, les despeses serien nul·les per haver-se realitzat sense dotació pressupostària. Quantes factures més quedaran per pagar? Sols el que les manat fer ho sap.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...