BENIARRÉS AL DIA NI COMPARTEIX NI ES FA RESPONSABLE DELS COMENTARIS QUE EN AQUESTA PÀGINA ES PUBLIQUEN.
AQUELLS QUE CONTINGUEN OFENSES, INSULTS O SEMBLANTS, NO SERAN ADMESOS.
Actualitat: AGRICULTURA: El divendres 16 de Novembre s'enceta la campanya de recollida d'olives a la Cooperativa de Beniarrés .... FESTES: Els dies 30 d'Abril i 8 d'Octubre de 2018 seran festa local a Beniarrés

dijous, 4 de març de 2010

Concert del trompetista Matthias Hoefs

Beniarrés 6 de març a les 20:00 hores al Centre Cultural “Joan Fuster”

El proper dia 6 de Març Matthias Hoefs, trompeta solista del German Brass, professor al Conservatori d´Hamburg i Artista Internacional, ens oferirà un concert junt a la seua classe dels alumnes de Trompeta del Conservatori d´Hamburg.

El concert es d’entrada lliure limitada a l'aforament del Centre Cultural "Joan Fuster" de la localitat de Beniarrés (Alacant).

Escola Comarcal de Música del Comtat

1 comentari:

Anònim ha dit...

Es una llastima que la gent de BENIARRES es quedara mirant el partit de futbol , la participació cultural a BENIARRES es nula per aixó , supose que l'Ajuntament no gasta gaire diners en temes culturals.
Que vinguera un trompetista com Matthias Hoefs es un esdeveniment que tindria que acumular a molta gent i en canvi vingue mes gent de fora del poble que del mateix, aixi i tot el centre no estava ple, una llastima .
Espere que l'escola comarcal continue recolsant el poble de Beniarres amb aquestes activitats tan interesants , i que contrueix tanta cultura al jovent del nostre poble.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...