Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dimecres, 10 de març del 2010

Mª Vicenta Crespo aconsegueix la unitat de tots els partits a les Corts Valencianes

Les Corts insten al Consell i al Govern a ajudar als agricultors afectats per la neu

Les Corts Valencianes, a proposta del PSPV-PSOE, han aprovat instar al Consell i al Govern Central a signar un conveni de col·laboració que permeta habilitar ajudes urgents per als agricultors afectats pel temporal de fred i neu registrat el passat mes de desembre.

La proposta, aprovada per tots els grups polítics, va ser defensada per la diputada socialista María Vicenta Crespo, natural de Beniarrés, qui va recordar els danys registrats pels cultius de carxofa i taronges i, de manera especial, les oliveres de les comarques de l'Alcoià i El Comtat, part dels quals han quedat materialment destrossats com a conseqüència del pes de la neu.

Crespo va recordar que el seu partit va presentar la proposició no de llei després d'haver mantingut reunions amb nombrosos alcaldes de les localitats afectades, que exigirien ajudes "enfront de l'abandó del camp valencià per part del Consell". La diputada va destacar que les mesures "no tenen color polític", i una prova d'això és que l'exigència d'ajudes, a aplicar en un termini màxim de tres mesos, s'estén tant al Govern Central com al Consell. Crespo va insistir que "sense l'impuls per part de l'Administració, els pobles afectats de l'interior van a veure's cada vegada més despoblats i sense perspectives de futur".

Cap ressaltar, en aquest sentit, que les destrosses ocasionades per la neu en les oliveres amenacen amb reduir de forma notable les collites en els pròxims quatre anys, la qual cosa pot implicar un abandó massiu dels camps.

Informació apareguda al diari INFORMACION.es

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Your blog keeps getting better and better! Your older articles are not as good as newer ones you have a lot more creativity and originality now. Keep it up!
And according to this article, I totally agree with your opinion, but only this time! :)

Anònim ha dit...

I AGREE WITH YOU.BYE

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...