Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dijous, 18 de març del 2010

Recull de noticies breus

Aquest és un recull de noticies aparegudes a l'apartat de la columna lateral "Noticies breus de Beniarrés":

-L’obra de reforma del Trinquet, valorada en 158.000 €, ha sigut adjudicada a l’empresa Obras Jose Juan Jordà “ El Surdo” i té un termini d’execució de 10 mesos.

-L’Ajuntament de Beniarrés ha acordat adherir-se als programes de treball PAMER,EMCORP,EZOINT i altres per a demanar socorristes, peons forestals, persones de manteniment de mobiliari , un biòleg i un tècnic cultural per aquest any 2010.

-El Ministeri d’educació convoca 30.000 ajudes per a realitzar cursos d’idiomes a l’estiu de 2010. El termini per presentar les sol·licituds acaba el 30 de març i podeu trobar molta més informació en aquest enllaç.

-Aquest diumenge 14 de març, l’Associació de Mestres de Casa de Beniarrés celebra un dinar dintre del actes del “Dia de la Dona Treballadora”. L’acte que té un preu de 20 € per assistent, serà subvencionat amb 15 € per part de l’Ajuntament de Beniarrés.

-Èxit en la presentació del llibre “Beniarrés Morisc” de Rafael Aura i editat de la ma de l’Associació Cultural l’Esportí amb una sala plena de gom a gom. El llibre ja es pot adquirir als llocs habituals (Llibreria l’Alameda i Ferreteria Sant Josep) al preu de 3 € i juntament amb un nou número de la revista Fent Poble.

-Carles Ruiz Tomás participarà el pròxim diumenge en la prova de la Copa de Espanya elite-s23 de carretera. La prova consta d,un recorregut de 160km,i en ella participen els millors ciclistes de tot l’estat. La cursa tindrà lloc al País Basc. Recordar que Carles competeix en el camp amateur amb l,’equip Ceramicas Onda-ECP Continental pro.Com sempre :ànim i sort¡¡¡¡¡¡

-En 2 anys, no ha hagut temps per llevar-li el títol a Franco com “Fill Predilecte de Beniarrés”, després de que a l’any 2008, el grup municipal socialista a Beniarrés, presentara una instància demanant que l’equip de govern fera complirla Llei de la Memòria Històrica

-Ajuntament de Concentaina: «BASES ESPECÍFIQUES PER A LA SELECCIÓ DE TRESPLACES D’ADMINISTRATIU (UNA PER TORN LLIURE I DOS PERTORN DE PROMOCIÓ INTERNA) PEL PROCEDIMENT DECONCURS-OPOSICIÓ, VACANTS ENLA PLANTILLA DE L’AJUNTAMENT. Més información en aquest enllaç

-La diputada socialista a les Corts Valencianes, Mª Vicenta Crespo i que pertany a l'agrupació socialista de Beniarrés, ha instat al Consell a incloure el requisit lingüístic en la Llei de la Funció Pública

-Després de 2 mesos d’haver acabat l’obra del Centre de Divulgació Artística inclosa dintre del Pla Zapatero i valorada en 219.000 € encara no s’ha inaugurat, però això no és si ho comparem amb l’obra d’ampliació del Museu, que va costar 70.000 € i fa més de 15 mesos que està acabada i encara no s’ha utilitzat.

-La Diputació d’Alacant ha aprovat el conveni pel qual l’Ajuntament de Beniarrés podrà comprar una carpa per a celebrar esdeveniments i actes valorada en 12.000 €. Ens fa falta al poble de Beniarrés?

-En breu es reprendran els treballs per acabar l’orgue de l’església de Sant Pere Apòstol de Beniarrés segons ens va informar l’alcalde per acabar-lo definitivament. En aquesta obra les diferents administracions com ajuntament i dpiutació, públiques ja porten gastats més de 30.000 €.

-El Trinquet Municipal de Beniarrés rebrà el nom de “Luiset”, el millot pilotari en actiu que actualment té la pilota valenciana al nostre poble.

-El proper diumenge 28 de febrer a les 11:30 hores en primera convocatòria i a les 12:00 hores en segona convocatòria, la Junta General Ordinària de la Cooperativa “Virgen de la cueva Santa”
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...