Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dijous, 25 de març del 2010

Donar servei no es construir un nou edifici

Hui dia 24 de març, hem tingut ple a l’Ajuntament de Beniarrés ( en breu faré un repàs del més important) però no puc parar a exposar aquesta reflexió sobre els motius pels quals el Partido Popular, vol fer un Centre Social al nostre poble quan el PSPV-PSOE proposa destinar aquest Pla Especial d’Obres i Serveis valorat en 600.000 € a la construcció d’un Centre de Dia.

Els motius pels quals es vol fer un nou Centre Social és, segons ens ha dit l’alcalde de Beniarrés, Luís Tomás, “donar més serveis a les dones i als majors”. Per al PP, donar més serveis als majors es construir un nou edifici. Al Centre Social que té projecte el PP per “donar serveis”es podrà anar al bar, a jugar a cartes, a ballar, a fer una xerrada i a fer gimnàstica, doncs hi haurà un gimnàs al soterrani. I aquesta és un altra, doncs l’equip de govern vol fer un nou gimnàs al costat de la piscina que s’està construint. Aquest serà l’ús que té previst donar-li el PP a aquest nou edifici.

Els socialistes no diguem que no calga una restauració de l’actual edifici que perfectament s’haguera pogut fer amb els diners del Pla E invertits en el Centre Musical de Divulgació Artística ( 360.000 €) o amb el Pla Confiança però no invertir 600.000 €en construir un nou edifici quan en tenim a Beniarrés molts que pràcticament no s’utilitzen. Un altre argument per a fer aquest nou Centre Social és, segons paraules de l’alcalde, l’estat en que es troba l’actual centre social. En paraules de l’alcalde “no s’ho podeu ni imaginar” el deteriorament de l’actual edifici. Si fos, així com és que es permet el seu ús tots els dies i les portes estan oberts?, S’hauria de tancar per seguretat dels seus usuaris?

Per al PSPV-PSOE, donar més serveis, és que al consultori del poble hi haja un servei de geriatria pagat per la Conselleria de Sanitat, que arribe l’hospitalització domiciliaria per als malalts i que els visite el metge a les seues cases envers d’estar hospitalitzats a l’hospital d’Alcoi, que s’ofereixquen curs de formació per a les dones o com crear les seus propies empreses per a tindre una eixida en el mon laboral, o crear un servei de menjador públic per als nostres majors de qualitat i no que et porten el dinar a les 8 del matí i com no, amb aquests 600.000 € construir un Centre de Dia on els nostres majors estiguen en mans de professionals, amb les majors atencions possible i que a la nit, vagen a les seues cases, als seus llits a dormir, mentrestant, majoritàriament les dones que els atenen, poden dedicar-se als seus treballs, als seus fills i marits, a la seua formació o simplement a viure.

Aquesta és la diferència, mentre que per al PP, donar servei es la construcció d’un nou edifici, per als socialistes donar un servei és atenció a les persones que no necessiten i als seus familiars.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...