Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

divendres, 12 de març del 2010

Ruta per el Barranc de l’Encantà

L’amic i beniarresí Carles Tomàs està penjant a una pàgina d’Internet anomenada Wikiloc , diferents rutes tant per a fer senderisme com per a fer bicicleta de muntanya per a conèixer el nostre terme, indrets i racons que per a nosaltres poden ser coneguts, o tal vegada no, però per a la gent que ens vullga visitar, de segur que no quedaran indiferents.

Totes aquestes marxes per els voltants de Beniarrés i la nostra comarca, sempre poden acabar amb una bona picadeta o un bon dinar als bars de Beniarrés per reposar forces entre ells:
Bar Crespo C/. Sant Antoni, 5 - Tel.: 965 51 50 36
Cerveseria C/ Rosa Escrig
Bar L'Oliva C/. Plaga Església, 2 - Tel.: 965 51 54 31
Bar La Piscina. Partida La Parà s/n
Bar Cafeteria Caribbean C/. Rosa Escrig, 7 - Tel.: 965 51 55 44
Pub Rocky C/. Mª Luisa Pastor, 6
Cafeteria Nou Francés C/. Mª Luisa Pastor - Tel.: 658 054 179

En aquesta ocasió vos deixe la ruta que ha fet Carles és una visita al barranc de l'Encantà en la seua confluècia amb el riu Serpis. Anirem al pantà i, tot just on s'acaba la pres, un camí a l'esquerra ens baixa al nivell del riu i entre xopades i el cant dels ocells, arribarem al molí del Ros, sota la cova dels Nou Forats. Cap la possibilitat d'ascendir fins la mateixa i admirar les cavitats que alberga al seu interior. És una pujada difícil, però et compensa amb la vista des d'allà dalt. A escasa distància, arribem al barranc de l'Encantà. De tornada ens desviem a la dreta, travessem el riu (sense pont) i anem pujant fins l'antiga via del ferrocarril del tren Xitxarra. Sense deixar-la, arribarem a Beniarrés




Fitxa tècnica de la ruta

Distància recorreguda: 8,35 quilòmetres
Altitud mín: 271 metres, màx: 383 metres
Desnivell acum. pujant: 134 metres, baixant: 134 metres
Grau de dificultat: Fàcil
Finalitza al punt de partida (circular): Sí

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...