Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dijous, 31 de juliol del 2008

Beniarrés es queda sense camp de fútbol de gespa artificial

Segons noticia publicada a TV Intercomarcal.com , Beniarrés no ha entrat en la convocatoria per a convertir els camps de terra en gespa artificial.

Aquesta petició es va fer mitjançant el decret d’alcaldia nº 58/08 on es demanava la inclusió del nostre municipi dintre d’aquesta convocatòria( per als anys 2008 - 2009) i que va ser ratificat al plenari celebrat a l’Ajuntament de Beniarrés el dia 11 de juny.

La noticia diu el següent:

La Diputació destina cinc milions d'euros a la construcció de camps de futbol de gespa artificial en 11 municipis de la província

La Comissió de Cultura i Esports ha informat favorablement de l'expedient relatiu a aquest pla,
sufragat íntegrament per la institució provincia

L´Alfàs del Pi, Asp, Banyeres de Mariola, Benejuzar, Catral, Gata de Gorgos, Novelda, Ondara, Onil, San Joan d´Alacant i Villena es beneficiaran d'aquest pla Dimarts, 29 de juliol de 2008 Un total de 11 municipis de la província es beneficiaran del Pla Especial de Construcció de Camps de Futbol de Gespa Artificial 2008-2009 al que la Diputació d'Alacant destina 5.000.000 euros.

La Comissió de Cultura i Esports ha informat favorablement aquest matí de l'expedient relatiu a l'aprovació del pla, sufragat íntegrament per la institució provincial.

Aquest programa afavorirà en aquesta convocatòria als municipis de L´Alfàs del Pi, Asp, Banyeres de Mariola, Benejúzar, Catral, Gata de Gorgos, Novelda, Ondara, Onil, San Joan d´Alacant i Villena

Aquesta iniciativa contempla la construcció de nous camps de gespa artificial o la substitució de camps de terra o de gespa natural per camps de gespa artificial.

El president de la Diputació d'Alacant, José Joaquín Ripoll, ha manifestat que “amb aquest pla es pretén incrementar el temps de pràctica esportiva en aquests camps, fomentar l'estalvi d'aigua i reduir les despeses de manteniment”. Així mateix, Ripoll ha recordat que “aquest és el segon pla d'aquestes característiques que impulsa la institució provincial.

En la primera convocatòria, que es va desenvolupar en els anys 2006 i 2007, es van incloure vuit municipis i es van invertir 3,5 milions d'euros. El Pla va beneficiar a les localitats de
Castalla, Alcoi, Cocentaina, Xixona, Oriola, Petrer, Rojales i Santa Pola.

El que no diu aquesta noticia son els motius pel qual la resta de poblacions han quedat fora per a convertir els camps de futbol de terra en gespa artifical i tampoc l’alcalde ens ha informat al plenari celebrat ahir dia 30 de juliol a l’Ajuntament de Beniarrés si aquesta noticia es verídica i si es quedem sense camp de futbol de gespa artificial. Ja vorem els motius pels quals Beniarrés no ha entrat.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...