BENIARRÉS AL DIA NI COMPARTEIX NI ES FA RESPONSABLE DELS COMENTARIS QUE EN AQUESTA PÀGINA ES PUBLIQUEN.
AQUELLS QUE CONTINGUEN OFENSES, INSULTS O SEMBLANTS, NO SERAN ADMESOS.
Actualitat: AGRICULTURA: El divendres 16 de Novembre s'enceta la campanya de recollida d'olives a la Cooperativa de Beniarrés .... FESTES: Els dies 30 d'Abril i 8 d'Octubre de 2018 seran festa local a Beniarrés

divendres, 11 de juliol de 2008

Ja hi ha tècniques d’Educació Infantil per a la Guarderia Municipal de Beniarrés

Elena Miracle Albors Lucas i Lucia Sancho Blanquer han tret la millor nota i seran les futures mestres de la Guarderia

El passat dilluns van començar les proves per a l’elecció de les metres per a la GuarderiaGuarderia Municipal de Beniarrés donant com a resultat després de realitzar-se les proves i veure els mèrits el següent:

Aprovar provisionalment a Elena Miracle Albors Lucas i Lucia Sancho Blanquer com a tècniques en educació infantil, per ser les aspirants que més puntuació han obtingut sumant les fases del concurs i oposició, aprovació que serà definitiva si transcorregut el termini de 10 dies no es produïra al·legació alguna.

Proposar per a la borsa de treball, en la qual s'inclouran les aspirants que havent superat totes les proves no han estat aprovades i que són.:

Belén Pastor Navarro
Dª. Nuria Guillem Guillem
Lorena Lucas Mullor
Esther Casado Miró
Clea Llorens Llinares
Josefa Major Antoli

Cal dir que en aquest concurs - oposició per dotar de personal la Guarderia Municipal s’havien presentat 20 candidates, totes elles dones ( podeu veure la llista sencera ací) de les quals tres eren de Beniarrés. Malauradament cap d'elles ha aprovat. Va haver gent que va pensar que aquest concurs - oposició estava teledirigit degut a promeses i familiaritat amb membres de l'equip de govern, demostrant-se tot el contrari.

Felicitar a aquestes dues treballadores i al tribunal per la seua tasca i que la seua estada al nostre poble siga de lo més agradosa.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...