Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dilluns, 21 de juliol del 2008

Ricardo Ferrer Crespo amb la Gossa Sorda

Aquest jove músic beniarresi ha entrat fort en aquest grup músical que es un referent de la música en valencià a tot arreu del nostre país i dels territoris de parla catalana.

La Gossa Sorda ompli els escenaris allà on va. Aquestes son els darrers escrits al blog d'aquest grup” Plens de pols i amb la satisfacció del deure complit vam tornar cap a casa després d’uns dies pel Viña de Paiporta. Un 10 a tota la gent que estaven amb nosaltres el dijous a les 8′30 aguantant una soberana calitja i contraprogramant a “la roja”. Teniu algunes fotos al nostre flickr

I una volta acaba la fira de Pego, comença per nosaltres l’estiu. Estiu de pegar bacs amunt i avall, hores i hores de furgo i alguna d’avió. Este divendres a Muro amb la gent de la Xafigà presentant Saó junt a Odi i Mugroman. El dissabte a Alcorcón al primer Festival de Cultura Libre y Popular on es faran activitats durant tot el dia i compartirtem escenari amb Habeas Corpus i Dixebra entre altres.

I la setmana vinent estarem al Feslloch i a l’Acampada Jove. A vore si ens veiem, per ahí. Compte amb la calor i amb el consumisme salvatge i a passar-ho bé.”

Aquest és un xicotet homentage per a Ricardo i el seu trombó


Ricardo Ferrer Crespo

Ricardo Ferrer Crespo en un primer pla



Ricardo Ferrer tocant


Ricardo tocant en plena actuació

1 comentari:

Anònim ha dit...

mucho ai ricarduuuuuuuuuuu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...