Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dimecres, 23 de juliol del 2008

Carles Ruiz acaba amb bons resultats i millor sensacions la XXIV CIRCUITO CANTABRO a Santander

Carles Ruiz acaba en la posició 26 de la classificació general
Amb una participació de 126 corredors de 18 equips de diferents estats com puguen ser Portugal, França, Colòmbia, Bèlgica i Espanya, van participar en aquesta prova per terres cantabres del 17 al 20 de juliol de 2008. El corredor beniarresí va córrer amb la samarreta de l’equip Meruelo de Cantabria.

Cartell de la prova

Un total de 4 etapes més 1 crono individual, que en total sumen més de 400 quilometres, es sumen al 8 ports puntuables que a més a més , van estar acompanyats durant la pluja al llarg de 2 dies son les dades d'aquesta prova.

El corredor beniarresí, Carles Ruiz, va acabar en la classificació general en la posició número 26, sent el 7e de primer any i el primer dels més jovents. També cal dir, que en la crono individual fou el primer dels joves a 49 segons del guanyador absolut.

Assenyalar també que degut a la duresa de la prova, varen acabar només 78 corredors del 126 que van començar la prova.

Carles Ruiz en plena carrera

Carles conclourà la temporada al me d’agost corrent curses comarcals per a tindre temps de preparar el Ciclocròs.