Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

diumenge, 20 de juliol del 2008

Sanitat avisa a la població per la calor

La Conselleria de Sanitat va emetre ahir una nota informativa davant la pujada tèrmica d'aquest cap de setmana. Segons Sanitat, es va rebre informació de la Fundació Centre d'Estudis Ambientals del Mediterrani (CEAM), segons la qual poden arribar-se a 38 graus a la Costera i la Vall d'Albaida. Encara que la conselleria puntualitza que la situació "no es correspon amb una ona de calor", considera adequat informar a la població. Segons Sanitat, estan en nivell taronja --alerta alta-- les zones climatològiques 17 i 18.
La zona 17 inclou Alcàntera de Xúquer, Alcúdia de Crespins, Antella, Barxeta, Bellús, Beneixida, Canals, Càrcer, Cerdà, Cotes, Estubeny, Gavarda, El Genovés, L'Ènova, La Granja de la Costera, La Pobla Llarga, Lloc Nou del Fenollet, La Llosa de Ranes, Llanera de Ranes, Manuel, Novetlé Rafelguaraf, Rotglà i Corberà, Sant Joan D'Ènova, Sallent, Senyera, Torrella, Vallés, Vilanova de Castelló i Xàtiva.
La zona 18 comprèn de Adzeneta d'Albaida, Agullent, Aielo de Malferit, Aielo de Rugat, Albaida, Alfarrasí, Almudaina, Alqueria d'Asnar, Bèlgida, Beniarrés, Beniatjar, Benicolet, Benigànim, Benillup, Benimarfull, Benissoda, Benissuera, Bufalí, Carrícola, Castelló de Rugat, Cocentaina, El Palomar, Gaianes, Guadaséquies, L'Orxa, La Pobla del Duc, Llutxent, Moixent, Montaverner, Montesa, Montixelvo, Muro d'Alcoi, l'Olleria, Ontinyent, Otos, Pinet, Planes, Quatretonda, Ràfol de Salem, Salem, Sempere, Terrateig i Barrada

Noticia apareguda al diari LEVANTE-EMV
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...