BENIARRÉS AL DIA NI COMPARTEIX NI ES FA RESPONSABLE DELS COMENTARIS QUE EN AQUESTA PÀGINA ES PUBLIQUEN.
AQUELLS QUE CONTINGUEN OFENSES, INSULTS O SEMBLANTS, NO SERAN ADMESOS.
Actualitat: AJUNTAMENT: Dimecres 23 de maig a les 19:30 hores sessió plenaria a l'Ajuntament de Beniarrés

dissabte, 2 d’agost de 2008

Ja ha passat un any... i una mica més i tot segueix igual

Novament el consultori de salut de Beniarrés es queda sense pediatra

Aquest article o “post” va ser publicat el 25 de juliol de 2007 en aquest mateix blog i dia el següent:

Els serveis que ens ofereix l’administració tant local, autonòmica com estatal no cauen del cel i són pagats amb els nostres impostos. Des de la cosa més ínfima fins a la millor autovia o hospital tot ix del mateix lloc i eixe lloc son els impostos que paguem tots els qui vivim i consumim a l’estat espanyol.


Invertir en sanitat és invertir en futur i especialment si és amb els més menuts perquè tots els diners que ara es gastem en previndré malalties després serà una millor qualitat de vida del ciutadà i també un estalvi per a les arques de la Generalitat que és la qui té les competències en matèria sanitària.

El servei de pediatria que s’oferix a Beniarrés per part de les nostres autoritats sanitàries ha marxat de vacances i no passa res. Han posat un cartell on dia “No hi ha servei de pediatria del 16 de juliol fins el 11 de setembre” i prou, si els nostres fills es posem malalts que vagen a Muro, on la situació està pareguda o que vagen a col·lapsar el servei d’urgències de l’Hospital Verge dels Lliris d’Alcoi.

Però que no vivim em la millor regió d'Europa segons la seua televisió Canal 9? , Però que no som l'enveja d’Europa senyor Camps? Es açò un servei que done enveja? O és un servei de la millor regió d’Europa? No em faça riure senyor Camps.

Per estalviar-se una sou d’un pediatra que sustitueixca al que hi ha fins ara prefereixen deixar buida la plaça , això si diners per a l’America’s Cup o diners per a la Formula 1 tots els que hi calguen perque per a fer escoles o llocs on atendre els nostres majors està la cosa puta de que n’apareguen.

Per cert li he dit al meu fill Xavi, que té huit mesos, que no es pose malalt fins a Setembre. Tal vegada em fa més cas que si li demanara un pediatra al senyor Camps?

De que donem enveja??? Que no ens preguen el pel

Ja ha passat més d’un any i pràcticament tot segueix igual: Pediatra no hi ha a Beniarrés del 21 de juliol fins al 18 d’agost tots dos inclosos ( sols un mes que sort que tenim aquest any) i el meu fill aquest any no m’ha fet cas i s’ha posat malaltet.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...