Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dimecres, 2 de juliol del 2008

Precs i preguntes del plenari celebrat el 25 de juny de 2008

Com era un ple ordinari estava el punt de l’ordre del dia on es podia preguntar a l’equip de govern i pregar que es complixquen les ordenances o que s’actue en un determinat lloc entre altres coses.

Com ja es va quedar després de la moció presentada per el grup municipal socialista en la que es demanava que la gent assistent poguera preguntar tant a l’equip de govern com a la resta de regidors i que va ser tombada amb els 5 vots dels representats del Partido Popular , les persones assistents als plenaris no podran preguntar in situ i ho tindran que fer 3 dies abans i per escrit.

Primerament es va fer un prec demanant que l’alcalde faça complir les ordenances de tràfic i tinença d’animals com a màxim responsable de Beniarrés doncs les caguerades de gossos i els cotxes aparcats on els ve en gana és cosa habitual a Beniarrés. La contestació va ser que nosaltres, els representats polítics, som els qui hem de donar exemple i que disposava de fotos de la meua moto mal estacionada, així que no era el més indicat en demanar el compliment de l’ordenança. El que resulta evident es que si la meua moto està mal estacionada el que te que fer es fer complir l’ordenança de tràfic i actuar com dictamina l’ordenança i no “amenaçar” amb un foto. El que es clar es que no sols te que caure el pes de l’ordenança damunt de la meua persona i que la llei es per a tots igual, el que passa que es més fàcil no girar-se de cul en altres ocasions.

També li vam recordar que està pendent de complir la Llei de la Memòria Històrica al nostre poble i que s’ha de complir doncs es una llei i no pot quedar al gust i paladar de l’equip de govern.

Després es va passar al torn de preguntes. Aquestes son algunes d'elles:

·Que passa amb la Font del Gaiato? I si s’ha de posar una altra?
La resposta va ser que s’està a l’espera de una subvenció per posar-ne una

·La Mancomunitat del Xarpolar pensa crear una secció de Serveis Socials i eixir-se'n de la Mancomunitat de Serveis socials Mariola?
S’està estudiant aquesta possibilitat per part del president del Xarpolar.

·Com està el tema del pou del Pedrera i la propietat dels terrenys?
En la Pedrera no hi ha cap Mina segons la Conselleria i la versió que es diu per el poble no es la correcta sobre la titularitat dels terrenys i la gestió feta per l'ajuntament.

·Aquest estiu tindrem servei de pediatra al consultori de Beniarrés?
Metge si, pediatra no ho se (l’alcalde)

Hi han queixes per l’acumulament de brossa en els contenidors de la Ferreteria i l’existència de rates? Que pensa fer l’ajuntament?
Els contenidors son netejats tots els dies i si hi ha rates es degut a que hi ha un solar ple de males herbes que en breu serà netejat pel propietari.

·Qui ha contractat els mestres per a l’Escola d’Estiu que organitza l’Ajuntament?
Son seleccionats per l’empresa que gestiona aquesta activitat

·L’ajuntament ja ha pagat la primera amortització del préstec que va demanar de 196.300 € i que s’havia de fer efectiva aquest mes de juny?
La resposta de l’alcalde va ser que ho desconeix.

·L’ajuntament te un contenciós contra la Generalitat per no voler-nos pagar dues subvencions. Com està l’afer?
Ho porten els serveis jurídics de la Diputació d’Alacant

·Com està la construcció i les subvencions demanades per a construir un Centre Social en el Llar dels Jubilats?
L’alcalde respon que de les subvencions demanades no hi ha cap concedida i tot no puc fer-ho en un any.

·Perquè no es construeixen naus industrials al polígon de Beniarrés i es creen llocs de treball quan ja deuria estar pràcticament construït i en marxa?
En breu es presentaran tres projectes per construir-ne i si no s’ha fet fins ara es per culpa de la crisis econòmica provocada per ZP
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...