Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dimecres, 26 de setembre del 2007

Llibres gratuïts per a 2n i 3r de primària

Els socialistes presentaran una moció per a que tots els qui estudien a Beniarrés reben el bo-xec valorat en 117 € que han rebut els estudiants de primer cicle de primària per part de la Generalitat.

Aquesta és la moció que el grup municipal socialista presenta al proper ple ordinari del dia 28 de setembre.
La moció diu el següent:

Proposta de gratuïtat de llibres de text en 2n i 3r cicle de Primària

En l’Ordre de 6 de juny de 2007, de la Conselleria de Cultura, Educació i Esport es desenvolupa un programa per a la gratuïtat dels llibres de text als alumnes de primer cicle de primària. A través d’aquesta iniciativa, a cada alumne d’aquest cicle se li concedeix 117 € per a l’adquisició dels llibres de text.

L’agrupació local del PSPV de Beniarrés PROPOSA que l’Ajuntament destine la mateixa quantitat (117 €) a cada alumne de l’escola de Beniarrés que estiga cursant el 2n i 3r cicle de primària. En el present curs escolar 2007-2008 hi ha 44 alumnes matriculats en aquests cicles, per tant, la quantitat econòmica de la present proposta suposa un total de 5.148 €.

Hem observat que l’Ajuntament disposa de suficients recursos econòmics per a la celebració de diversos actes de caràcter festiu, com:


Mercat medieval ................................ 11.948 €
Paella gegant Fira ............................. 1.545 €
Publicitat Ràdio Alcoi Fira ................. 520 €
Piràmide musical Fira ..................... 1.800 €
Actuació ABBA FLASH BACK (nit paelles) .... 5.800 €
Cordaes i Mascletà dia del fadrins .... 6.450 €


Total gastat ..................................... 28.053 €

Per tot açò sol·licita:


1.-Des d’aquesta agrupació, i com a membres components de l’Ajuntament, sol·licitem a l’equip de govern municipal que aplique aquesta proposta, doncs considerem que beneficiarà i ajudarà a aquelles famílies de Beniarrés que han de suportar la important despesa econòmica que suposa l’adquisició del material escolar cada inici de curs.

2.-Que es preguen les mesures legals corresponents per a la seua aplicació.


Esperem que el Partido Popular l’aprove ja que té majoria absoluta i ixca aprovada per unanimitat. I recordar, encara que siga obvi que l’Ajuntament de Beniarrés el formem 9 persones i que 5 són més que 4.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...