Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dimarts, 18 de setembre del 2007

Això ho sabiem tots

Fa poc temps que s'ha publicat una biografia de l'expresident de la Reserva Federal dels Estats Units, l'equivalent "yanki" del Banc Central Europeu. El senyor Alan Greenspan pretén, a través de les seues memòries, fer-nos creure que és un home valent i amb principis. L'individu en qüestió relata en el llibre que la guerra de l'Irak va ser pel petroli. Redeu, Mr.Greenspan, quin descobriment! Quantes carreres calen per arribar a aquesta conclusió? El que li podem retreure al senyor Greenspan és que no digues això mateix quan tocava, és a dir, quan encara era President de la Reserva Federal i Bush ja estava inventant tota la trama de mentires per justificar la seua guerra il·legal (encara recordem les fotos per satèl.lit dels suposats camions laboratori, farcits de perillosíssimes armes químiques que després no han aparegut).

Això també ho sabien Bush, Blair i Aznar quan es feien eixes fotos a les Azores i ens perjuraven que hi havien armes de destrucció massiva i que Irak era un vertader perill per a tot la humanitat.

A tots aquests actors de l'escena internacional els demanaria que digueren el que pensen i, de tant en tant, alguna que altra veritat i no es guardarenn els principis i pensaments per vendre uns quants llibres un cop retirats.

Ara els diners que aquest fenomen traurà de la venda del seu llibre deurien anar a minvar una mica la desfeta del poble iraquià igual que els guanys d’Aznar amb els seus llibres.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...