Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dimecres, 12 de setembre del 2007

Els problemes de la gent

Aquest és un correu que he rebut avuí de part d’un blogaire. El correu diu el següent:

“Bon dia Bolgainers, La pagina del blog en pareix perfecta i sobretot tots els articuls que en ella els publiquen. I se de bona ma que tambe la visiten moltisima gent , i desde axi demane com a beniarresi que soc que publiqueu un articul reflejant la falta de serveis que poc a poc , este poble va perden. Lo que no i a dret es que en Festes patronals no tinges ni per a sopar en el poble, i a demes despres de festes que tingeres que desplasarte a Gaianes per a pendre un cafe de mati. Tambe lo que no es de recibo , es que no tingam un servei minim de Guarderia per als nanos i poc a poc esquedarem sense res. desde asi feu un articul per a que tots els que visiten el blog sapien de que va , Grasies.”

I és que raó no li’n falta. El que ha passat aquest any amb el bars de Beniarrés en festes no havia passat mai. Es més que evident que cadascú gestiona el seu negoci com creu i que tothom té dret a descansar però l’arribar a deixar un poble sense un lloc on poder esmorzar o ni poder anar a sopar algo calent ratlla el ridícul i l’abandonament als clients”. Una mica d’organització entre els diferents bars podria ser una bona solució.

La guarderia a Beniarrés aquest any no hi haurà per que no hi han xiquets i lo gros és que l’ajuntament de Beniarrés està construint-ne una (aquesta guarderia no porta inclosos els xiquets ni xiquetes en la seua construcció) que ja vorem com es manté ja que la despesa per al seu manteniment serà molt més elevada ( cal recordar que la Conselleria ha denegat una subvenció per a la sua gestió i manteniment aquest mateix any).

I com no, el Partido Popular ens va vendre que ja tenia fet el Centre Social abans de les eleccions (anava damunt del Llar dels jubilats) per a donar-los als nostre majors una millor qualitat de vida. Algú sap algo d’aquesta obra valorada en 600.000 €?

Són xicotets exemples del dia a dia del nostre poble que estan en la veu de tots, dels problemes que li preocupen a la gent i que demana solucions a qui corresponga.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...