Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dissabte, 8 de setembre del 2007

S’està jugant l’Eurobasquet ???

A Beniarres seguim sense veure La Sexta

Evidentment que s’està jugant l’Eurobasquet i amb una bona actuació del combinat espanyol però veure algun partit a Beniarrés sembla força difícil. No ho sabem per veure algun partit, ja que sols els emet La Sexta, cadena que emet en digital per la qual cosa s’hem de conformar escoltant-ho per la ràdio o veient algun resum als noticiaris.

Però no sols es el basquet, l’any passat ja es vam quedar sense veure cap partit del mundial de futbol pels mateixos motius i a Canal 9 li queden 4 partits per a emetre’ls en obert, ja que els drets els té la Sexta, a més a més, d’altres esdeveniments esportius pels quals aquesta cadena ha apostat.

Front aquest panorama, que fa el nostre equip de govern del Partido Popular? Doncs pràcticament fins a la data d’avui res de res. La legislatura passada el grup municipal socialista va presentar una moció per a que arribara la TDT a Beniarrés i pobles de la comarca. Va ser aprovada per unanimitat però després no s’ha fet res més que una xicoteta consulta. Perquè no s’uneixen els pobles que veuen la televisió del repetidor que hi ha a Beniarrés i posen els diners que facen falta per a solucionar-ho i abaratir costos?, Que hem d’esperar a l’apagó analògic?, No vivim segons el PP en una “Comunidad de primera, envidia de toda España”?

Per altra banda trobem que l’actual equip de govern gasta els diners públics, els diners de tots, en obres que pràcticament no s’utilitzen. I com a exemple està el Museu Etnològic, una obra que ha costat al voltant de 100.000 € i que s’ha obert des de la seua inauguració menys de deu vegades i o els més de 45.000 € gastats en la Fira de Beniarrés.

I no sols es podria veure La Sexta, fins a 20 nou canals podriem gaudir gran part del veïns i veïnes d’aquest comarca.

Haurem d’esperar, no???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...