Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dimarts, 18 de setembre del 2007

Campanya d’arreplegada de signatures del BLOC de Beniarrés

Pretenen que l’ajuntament faça gestions per aconseguir la Casa la Muda


El Bloc Nacionalista Valencià (BLOC) de Beniarrés ha encetat aquest cap de setmana una campanaya d'arreplegada de signatures per part dels veïns i veïnes de Beniarrés per a que l’ajuntament de Beniarres inicie les gestions corresponents per a que aquest solar pase a mans municipals.

Aquesta iniciativa NO es nova. La passada legislatura, el grup municipal socialista, ja va presentar una moció en la que demanava que l’ajuntament començara aquestes mateixes gestions (abans que es fera la polèmica obra). La resposta del PP i del seu equip de govern ApBe i la LLista va ser favorable i la moció va ser aprovada per unanimitat. Que es va fer després l’equip de govern del PP? Res de res. Mentida, es va tombar la construcció que hi havia al·legant perillositat (també haguera pogut vallar el solar i s’hagueren estalviat aquest problema i xerrades pel poble, deixant intacte el solar).

M’alegra que el BLOC comence a mullar-se en coses que afecten al nostre poble i que poden ser polèmiques i conflictives. Espere que tinguen més sort que nosaltres quan varem presentar la moció la legislatura passada. Tenen el meu suport.

I es que fer oposició també es treballar pel teu poble, quan el poble no t’ha donat una majoria per a governar, encara que algú no ho comprenga
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...