Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

diumenge, 30 de setembre del 2007

Una web amb fotografies panoràmiques de tot el mon

ViewAt.org és en català i qualsevol pot publicar-hi fotografies

El portal VIewAt.org és un nou espai a la xarxa per als fotògrafs, que poden publicar-hi imatges panoràmiques per tal de compartir-les amb tothom. En un plànol de Google Maps podeu veure, marcats, tots els punts del planeta d'on s'han publicat panoràmiques i accedir-hi amb un sol clic. El portal, ideat per dos valencians, és en català però també en anglès, francès i espanyol i té usuaris de tot el món que han publicat imatges de molts racons del planeta.

Amb l'ajuda de la tecnologia flash, les fotografies es mostren en un format atractiu i amb bona resolució, és possible de veure-les com si es girés el cap al lloc on s'ha pres la foto. Com que el portal fa servir tecnologia flash, segons diuen els seus creadors, és accessible per a molta més gent que d'altres solucions semblants en fotografia panoràmica, perquè fan servir Quick Time i no tothom té instal·lat el visualitzador adequat.
Pujada per la cresta la Benicadell
Hi ha d'altres portals amb funcions semblants, com 360Desktop, que permet afegir les panoràmiques a l'escriptori de l'ordinador, però ViewAt.org ha aconseguit força ressò als mitjans especialitzats com Mashable.com i WebWare.com.
Noticia pareguda a Vilaweb
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...