Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dijous, 11 de març del 2010

Solidaritat amb Haiti?

Després del devastador terratremol que va afectar l’illa caribenya d’Haiti i que ha donat com a resultat més de 230.000 morts ,milions de gent sense habitatges i en la ruïna més absoluta, el grup municipal socialista va considerar oportú que l’Ajuntament de Beniarrés destinara un aportació econòmica per tal d’ajudar aquesta gent.

Així que el dia 15 de gener vam presentar la següent instància:


Nom: Grup municipal socialista de l’Ajuntament de Beniarrés


EXPOSA:Haiti a patit un devastar terratrèmol que ha causat desenes de mils de morts, a desfet edificis i hospitals, ha desfet les escasses infraestructures existents i ha deixat un país devastat que li costarà molt de temps i diners, el tornar al seu estat anterior, ja de per si poc desenvolupat.És el moment de mostrar el nostre costat més solidari i ajudar als ciutadans de Haití desprès de terratrèmol més devastador dels últims 200 anys. Creu Roja i altres organitzacions ja recullen donatius per poder ajudar a pal·liar el desastre i ajudar en les tasques d'emergència.


SOL·LICITA:Que per part de l’Ajuntament de Beniarrés, com a institució que representa al poble de Beniarrés, s’ajude a la gent que ha patit aquest terratrèmol i a la recuperació de Haiti amb una aportació econòmica a alguna de les entitats i institucions que allí estan treballant i ajudant al poble haitià.

La resposta facilitada per part del equip de govern del Partido Popular ha sigut la següent:

En relación a las ayudas para el pueblo de Haiti, son conocidas las actuaciones que se están realizando en el municipio, tales como recogida de ayudas voluntarias de carácter económico como de alimentos”

"Convocar en un breve plazo de tiempo al concejal Frederic Jordà Crespo, para la apertura de las huchas donde se ha depositado las ayudas voluntaris para el pueblo de Haiti que se ha organizado en estas fechas, sin perjuicio de la celebración de dias de campaña a favor de Haiti celebrados en dias anteriores”

Doncs bé, aquestes han sigut les contestacions rebudes a la petició feta per el grup municipal del PSPV-PSOE. Si tenim en compte que l’ajuntament de Beniarrés té un pressupost per a despeses de 1.837.000 €, no haguera pogut aportar el que costa un cafe a Beniarrés multiplicat per els habitants que vivim al poble com ajuda al poble d’Haiti?

Sols vos deixe una dada, en la torrada de Sant Antoni, feta per el mateixos dies i que mai s’havia fet a Beniarrés, sense contar l’embotit ni la beguda, l’ajuntament de Beniarrés ja s’ha gastat 650 €. Vorem finalment que ha costat, segur que és menys que l'aportació proposada.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Que cal esperar d'aquesta gent que censura fotografies que no són del seu agrado? Com té que donar l'Ajuntament diners per Haití si està per a que façen un arreplego de diners per pagar els bonys que tenen?. A més aiçò no es veu i per tant no dona vots. Recordeu que estem ja en precampanya.

Anònim ha dit...

Estan molt be aquestes propostes de ajudar al projim amb els diners de tots, aixi ens llavem un poc la cara i dins nostre diguem que som de puta mare , em ajudat als mes necesitats .
Almeu pareixer, em ajudat al poble Haiti a superar un cop de la natura que no podia evitarse, ni Europa ni Estats Units ni la mateixa Cuba aportant els milors metges de la seva nació dies avanç.
Cridem dorror cuant pasen coses aixi i al dia moren dones , homens , xiquets de desnutrisio per falta de medicaments que al primer mon els donen de bades, ens escandalisem cuant vetgem les noticies que milers de xiquets no tenen educacio, i no fem res per evitaro ,una cosa que si que podem evitar que son les ajudes diaries de sanitat ,educació , alimentació
o que els puñeteros politics donen per una punyetrea vegada el 1% als paisos del tercer mon, aquestes coses son les que estenen de treballar diariament i no fer el bombo lo mes gran posible per-ha dir lo bons que som els Europeus.
La fam es un negoci que no volen que sacabe , tot depen de la falta de sinceritat i de escrupols i la mala fel de tots els politics.
El capitalisme es un caramel que produeix caries.
Al primer mon estan tots mellats de tanta hipocresia.
VISCA LA TERRA //*//

La iaia de Balco ha dit...

O el gran booom d´haiti fa unes setmanes tot era Haiti, pobra gent...desapareix de es televisions i el problema sen va en ell. Fa un any l´estat Israel va bombardetgar l´estat de Gaza, amb 1300 morts palestins en un més. Desprès d´un any encara no a pogut entrar les ajudes per un bloqueix de l´estat israeli. El que vuc dir en açò és que si no surt a les televisions no ecsisteix.



Per un Món just, per un Món sense rics ni pobres.

* El de l'oli * ha dit...

La hipocresia és el que mou el món. Majorment

Beniarres al dia ha dit...

Per desgràcia els mitjans, les noticies si no ixen als mitjans de comunicació, no son noticies. Vivim en un mon on els poders mediatics ens fan brollar les llàgrimes, ens alteren, ens fan que ens preocupem per diferents afers, fan que tingam odi o alegria cap a la gent o col•lectius i moltes altres coses, tenen el “poder” sobre nosaltres per tal de dir-nos que es important i que no ho és. Per sort, i crec que és així, està Internet on pots informar-te fora dels canals “oficials” de comunicació de forma ràpida i directa.

Per altra banda, aquest fet de la “manipulació” informativa, no desdiu a que el nostre ajuntament destine una aportació econòmica per ajudar a aquesta pobra gent que, en molts casos, ho ha perdut tot lo poc que tenia, com a màxima institució que representa al conjunt de la població i quan et gires d’esquena, veus com gasten diners en convidades i actes, com bé diu el primer comentari, sense prèviament pagar els “bonys” que tenen i alguns d’ells, clarament, en un acte de precampanya electoral cap a les eleccions municipals.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...