Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dijous, 24 de juliol del 2008

Algunes dades econòmiques que cal conèixer de l’Ajuntament de Beniarrés

El dimarts dia 22 de juliol vaig tindre sessió plenària de caràcter extraordinari a l’Ajuntament de Beniarrés ( en breu faré una crònica del mateix) i crec que hi han algunes dades que la gent del nostre poble deu conèixer per a estar assabentats i crear-se una opinió i per a saber que costen les coses i en que es gasta l’equip de govern del Partido Popular els diners de tots i totes.

Algunes dades que considere interessant son:

- Un veí de Beniarrés cobrarà de l’ajuntament de Beniarrés 124 € per que li va reclamar a l’ajuntament que per culpa del mal estat del ferm del carrer ( més en concret un clot a un carrer), va rebentar una roda del seu vehicle ja que els particulars tenen dret a ser indemnitzats per les administracions de tota lesió que patixquen, en qualsevol dels seus bens i drets per el funcionament anormal del serveis públics, sempre que no concorrega força major. Amb aço vull dir que qualsevol veí o veïna te dret a reclamar indemnitzacions quan algun servei públic el seu funcionament siga anormal.

- L’ajuntament de Beniarrés ha comprat un bancal en la partida Font de Planes de 2.370 m2 per la quantitat de 9.480 €

-L’empresa SEA SL cobrarà per realitzar l’escola d’estiu que ha organitzat l’Ajuntament de Beniarrés al llarg del mes de juliol la quantitat de 7.882,20 €. Aquesta xifra contrasta amb els 1.624 € que va facturar l’any passat l’empresa Serveis Esportius per l’escola d’estiu del 2007( tal vegada no estiguera tot inclòs en aquesta factura ??).

- L’ajuntament de Beniarrés licitarà en breu la reforma del Trinquet Municipal per un valor d’obra de 171.838,18 €, dels quals la Conselleria d’Esports subvenciona amb 68.734,47 € i els mateixos diners la Diputació. L’ajuntament tindrà que aportar 34.467,24 € que provindran dels diners ingressats per la venda de parcel·les del polígon industrial. La subvenció serà cobrada l’any en dues anualitats 2008 i 2009.

-El nostre ajuntament licitarà en breu l’ampliació del museu conegut com “Casa la Mestra” ( si eixe que pràcticament sempre està tancat) per la quantitat de 76.106 € dels quals el 80 % els subvenciona la Diputació i la resta 15.220 € els tindrà que aportar l’ajuntament de Beniarrés. Novament els diners de l’aportació municipal vindran de la venda de parcel·les del polígon industrial.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Per a que es el bancal comprat? fita al poligon?

Ja san malgastat tots els diners del poligon? els diners que san tret del poligon es deurien de gastar per ampliarlo

On esta la activitat del mateix?

Beniarres al dia ha dit...

Si, aquest bancal dita amb el polígon industrial per la part més propera al poble. Ací el que passa és que com encara no s’ha modificat el pla general per ampliar el polígon industrial si l’ajuntament ha comprat aquest bancal (suposadament per ampliar el polígon) pot provocar una gran especulació en la resta dels bancals que fiten amb aquest comprat. Primerament s’haguera tingut que modificar el pla general i després adquirir els terrenys.
Els diners que s’han tret no es poden gastar en despeses corrents com puguen ser activitats regidories, festes, subministres però si en inversions i adquisició de terrenys i sobretot per ampliar el polígon si es pretén fer un polígon púnlic.

Realment és lamentable veure el polígon ple de males herbes i on alguns propietaris de parcel•les s’ha tingut que espabilar de valent per a fer complir el plec de condicions mentre altres, amb el vist i plau de l’alcalde i l’equip de govern i girant-se d’esquena per a no veure-ho, tenen les parcel•les plenes de males herbes sense crear cap projecte empresarial ni cap lloc de treball.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...