Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dijous, 2 d’octubre del 2008

Per a que paguem als nostres polítics?

L’Ajuntament de Beniarrés presenta l’expedient de sol·licitud de subvenció per a fer el camp de futbol de gespa artificial fora de plaç

L’Ajuntament de Beniarrés, mitjançant decret d’alcaldia i ratificat posteriorment en sessió plenària, va sol·licitar a la Diputació d’Alacant l’inclusió de Beniarrés dintre dels pobles en que s’anava a convertir el camp de futbol terra en un camp gespa artificial, subvenció que anava al 100 % i que tenia un cost aproximat de 500.000 €.

En aquest mateix blog i en data 31 de juliol de 2008, es va anunciar la decisió que havia pres la Diputació d’Alacant respecte aquesta convocatòria i on malauradament, el nostre poble quedava fora. El que no s’especificava en aquest article eren els motius pels quals Beniarrés quedava fora de la convocatòria per a convertir el camp de futbol de terra en un de gespa artificial. Però ara ja ho sabem.

El passat dilluns dia 22 eixia publicat al Butlletí de la Provincia d’Alacant, més concretament a la pàgina 126, un anunci de la Diputació d’Alacant on s’anunciava els pobles que si que entraven en aquesta convocatòria i els pobles que no entraven, concretant els motius pels quals els pobles que havien sol·licitat entrar en aquesta convocatòria quedaven fora.

L’anunci diu el següent ( ho copie en castellà per si algú es pensa que ho he modificat):

La Excma. Diputación Provincial de Alicante, mediante Acuerdo Plenario de fecha 1 de agosto de 2008, aprobó la Convocatoria del Plan Especial de Construcción de Campos de Fútbol de Césped Artificial, anualidades 2008-2009, y cuyo tenor literal en su parte dispositiva, se transcribe a continuación

Primero.- Aprobar la distribución del Plan Especial de Construcción de Campos de Fútbol de Césped Artificial, anualidades 2008-2009, que incluye los municipios que se relacionan a continuación:

1.- L ‘Alfas del Pi.
2.- Aspe.
3.- Banyeres de Mariola.
4.- Benejúzar.
5.- Catral.
6.- Gata de Gorgos.
7.- Novelda.
8.- Ondara.
9.- Onil.
10.- Sant Joan d’Alacant.
11.- Villena.

Segundo.- Desestimar las solicitudes presentadas por los Ayuntamientos de Benferri, Beniarrés y San Miguel de Salinas, al haberse presentado fuera del plazo señalado en las bases de la convocatoria.

Tercero.- Desestimar así mismo, por adecuarse en menor medida a los criterios de prioridad establecidos en las bases de la convocatoria, bien por dimensiones del campo, número de licencias federativas con que cuenta el municipio, porcentaje de práctica de fútbol y/o fútbol 7, etc., las solicitudes presentadas por los Ayuntamientos que se relacionan a continuación:

Agost
Almoradí
Beneixama
Benidorm
Benitachell
Callosa de Segura
Cocentaina
Cox
El Campello
Elche/Elx
Elda
Formentera de Segura
Ibi
Jávea/Xàbia
La Romana
Monóvar/Monóver
Orihuela
Parcent
Pedreguer
……………………………………….

I seguéix el decret que podeu llegir-lo sencer en aquest enllaç (pàgina 126).

Queda clar que Beniarrés no va tindre ni l’opció d’entrar en aquesta convocatòria, ni de ser examinada la documentació presentada, ni es va entrar a valorar si Beniarrés i els seus esportistes es mereixien un camp de gespa artificial simplement perquè la petició va ser presentada FORA DE PLAÇ i per tant NI va entrar la sol·licitud per a la seua estimació o desestimació..

Aleshores jo em pregunte, per a que volem un alcalde alliberat per la Diputació D’Alacant sinó es capaç de presentar un sol·licitud de subvenció dintre del plaç de temps pertinent?, per a que volem una regidora amb dedicació exclusiva si no es capaç de presentar un expedient de subvenció dintre del període de sol·licitud?

El cost dels dos sous ens costen a tots els contribuents uns 70.000 € entre nòmines i seguretat social. Els 50.000 € de l'alcalde els paga la Diputació amb els impostos de tots els valencians i els 20.000 € de la regidora alliberada els paga el poble de Beniarrés amb els impostos de tots els beniarresins i les beniaresines .
Tindrem dret a demanar-los alguna explicació?. Aquests polítics que cobren de l’erari públic es mereixen el sou que cobren? Si fos una empresa privada que de segur tindrien alguna responsabilitat però a l’Ajuntament de Beniarrés que passa? Doncs no res i si la gent no s’entera millor.

Preguntat l’alcalde en sessió plenària del dia 24 de setembre sobre els motius de la denegació d’aquesta subvenció va dir que els motius eren que l’equip del Beniarrés no estava federat el dia en que es va demanar la sol·licitud, negant el que havia eixit publicat al Butlletí de la província d'Alacant.

Jo no conte cap de mentida. La mateixa Diputació ho diu ben clar en aquest document oficial:” Desestimar las solicitudes presentadas por los Ayuntamientos de Benferri, Beniarrés y San Miguel de Salinas, al haberse presentado fuera del plazo señalado en las bases de la convocatoria”.

Si realment els motius pels quals Beniarrés son els que diu l’alcalde i no els que han eixit publicats al BOP nº 182, l’alcalde i la regidora deurien demanar una rectificació oficial al BOP, sinó al meu parèixer, estan cobrant uns diners de tots que no es mereixen doncs no estan fent correctament el treball pel qual cobren els diners de tots els contribuents.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Lo de que savaja presentat fora de termini, estic de accord. pero tu veus logic per a un equip que sacaba de fer i que en 25 anys no a funcionat. a mes a mes que igual el any que ve ni esta perque mes de uno seu deixara. que es gasten 500.000 € despues el queixes de si es despilfarren dines en la formula1 i demes, ni a per arrearvos a vosaltres i als que eu van demanar, no seu deurieu ni de plantejar. primer deurien de fer el equip vore que te una continuitat que la cosa funciona i quan ja portaren 5 anys jugant en camp de terra demanaro. Quans anys a jugat el Muro en camp de terra?. tambe muro te mes de 10.000 habitants quan Beniarres no arriba als 1500. despres de este comentari supose que tant el vostre paper i el del actual govern queda prou clar. lo unic que voleu es donar per el c.. i no vos importa on es desplifarren els diners. com es nota que als politics no vos costen gens. Que bonico seria tindre un camp de gespa de 500.000 € parat a Beniarres o vols dir que per tindre gespa vindrien jugadors internacionals i creixeria el poble?

Beniarres al dia ha dit...

Evidentment respecte la teua opinió però no la comparteixc.

Cal dividir-lo en dos parts.

La primera es que es presente un expedient de sol•licitud de subvenció fora de plaç i que no es tinga ni l’opció de ser examinada la documentació que aporta l’ajuntament de Beniarrés per a entrar en aquesta convocatòria quan tenim gent alliberada políticament que cobra un sou dels contribuents. Els motius pels quals no s’ha presentat en el termini de plaç corresponent cadascú pot pensar els seus. Jo ja els he exposat en l’article.

La segon part podria ser si Beniarrés es mereix o no un camp de gespa artificial. El Beniarrés CF es l’equip de tot el poble i l’hem de recolzar. Si no hi ha suficients jugadors de Beniarrés es poden pillar de fora del poble i donar-li el major suport per a que aquesta iniciativa que s’ha encetat dure tot el temps possible.

L’ajuntament de Beniarrés és el propietari del camp de futbol per tant el camp de futbol “La Parà” és MUNICIPAL i ha sigut l’equip de govern el qui va creure convenient sol•licitar el convertir el camp de terra e un de gespa artificial i així ho va vendre. Posteriorment tots els grups polítics vam ratificar aquest decret després ja tots sabem el que ha passat.

Aquesta sol•licitud de conversió del camp de futbol de terra en un de gespa artificial anava subvencionada al 100 % del seu cost i per tant l’ajuntament de Beniarrés no podia perdre res.

Els qui estem a l’ajuntament de Beniarrés s’hem presentat lliurement per uns partits polítics per a gestionar i governar el nostre poble. Fem el que podem i el que sabem i els diners de que disposa l’ajuntament, a més a més , de ser teus també son meus. Un altre aspecte és en que es gasten els diners els actuals governants de la qual cosa son ells els únics responsables que per això el poble els ha votat i que en gran part no comparteixv el seu destí.

Anònim ha dit...

Un Ajuntament, per humil i menut que siga, té l’obligació de ser exquisitament diligent en la tasca administrativa, per això està dotat de personal qualificat (secretària, auxiliar administratiu, etc.).
Crec que la responsabilitat de trametre aquesta documentació és més del personal administratiu, és a dir dels treballadors, que dels polítics, en aquest cas l’alcalde i la “sota-alcadessa”. No obstant, ja que tenen un sou mensual per desenvolupar la seua feina, ells també són responsables d’eixa negligència.
En una empresa privada (tant que li agrada al PP la gestió privada) aquesta negligència no es permetria.
Personalment, crec que aconseguir un camp de futbol amb gespa artificial per al Beniarrés CF no és primordial, primer s’haurà de consolidar l’equip i després d’un temps es pot veure aquest tema de la gespa. Però repetisc: la presentació fora de termini d’una sol•licitud ratificada en plenari, no té nom.

Anònim ha dit...

totalment dacord en el fallo de la solicitut, pero vos pareixeria be que es gastaren 500.000€ en un camp de gespa artificial i que el equip no seguira endavant, no cregueu que ja san fet i desfet prou coses per a gastarse els dines de tots, ¿que sera lo proxim una piscina coberta? ¿el cubert del camp com alguns camps europeus de champios? pense que es una temeritat per part de tot lajuntament en pleno, si es com tu dius. Es demanen eixes animalaes i despres per poligono i tot el demes ens prenen per tontos, molt be fede, mol be

Anònim ha dit...

A l’anònim dels 500.000 €.

Totalment d’acord amb l’anònim dels “500.000 €”. Crec que primer és consolidar l’equip, que agafe solidesa i després ja vindrà la gespa. Els diners per a la gespa, per molt que els pague la Diputació, no deixen de ser diners públics, de tots. Hi ha altres necessitats més precises en el nostre poble(autobusos escolars, assistència sanitària, ordenació del trànsist,…).
Però això no deixa d’evidenciar la negligència del nostre Ajuntament al no trametre els papers a l’hora. De quí és la responsabilitat d’eixa deixadesa?. I si eixa falta d’interés i de respecte als ciutadans es manifestara a l’hora de cobrar els impostos?.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...