Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

divendres, 24 d’octubre del 2008

Nou premi per a Daisel Innova SL

El CEEI Alcoi atorga a Daisel Innova, S.L. el premi al Millor Projecte Empresarial per a empreses constituïdes durant l'exercici 2007. Premi CEEI-Impiva.

L’empresa Daisel Innova SL es propietat dels germans Carlos i Joaquin Tomàs Gilabert, naturals de Beniarrés i ha patentat uns nous connectors elèctrics que superen als existents en l'actualitat quant a qualitat, seguretat, senyalització i identificació, aïllament, eficàcia, fiabilitat, fixació i interconnexió. Reduint el risc, la confusió i el cost de manteniment de qualsevol instal·lació elèctrica.


Imatge de l'entrega del premi

Des de Daisel Innova volen agrair a totes les entitats i persones que han donat suport el naixement de l'empresa i recolçat aquest projecte, ja que sense la seua ajuda i bon fer haguera estat impossible obtenir aquest segon reconeixement , que ldóna més forces si cap, per a afrontar la nova etapa de comercialització i internacionalització dels seus productes.


Connectors patentats per Daisel Innova

En aquests dies estan preparant el material publicitari per a la fira de la pròxima setmana on exposaran en Matelec (Ifema) del 28 d'octubre al 1 de novembre i on realitzaran el llançament de la gamma de producte completa. Daisel Innova SL es podrà visitar en el stand compartit de l'Institut de Tecnologia Elèctrica en el passadís central del pavelló 8.

Aquest són uns enllaços de la notícia publicada en alguns mitjans:

http://www.diarioinformacion.com/secciones/noticia.jsp?pRef=2008102200_15_810951__Alcoy-Impiva-anima-empresas-innovar-para-afrontar-crisis


http://www.eltorrenti.com/editoriales/200810/20081021-053.htm

L'adreça i la web de l'empresa és
http://www.daiselinnova.com/

Joaquín Tomás
Dpto. Comercial
DAISEL INNOVA, SL
Tlfno.: 96 610 96 08 - 625 52 15 84
Pol.Ind.El PI
C/Metalls, 18
03830 Muro de Alcoy (Alicante)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...