Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

diumenge, 12 d’octubre del 2008

L’embassament de Beniarrés obri les seues comportes davant les trombes d’aigua

L'embassament alacantí registra 447 litres durant les 72 hores que va durar la gota freda i les crescudes dels rius Serpis i Xúquer en les comarques del Comtat i La Ribera anegan camps

La Confederació Hidrogràfica del Xúquer va realitzar, durant tot el dia d'ahir, un desembalse de 6,5 metres cúbics per segon en el pantà de Beniarrés. Aquesta mesura es va prendre de forma preventiva davant els possibles aiguats que es puguen produir en un futur i per a evitar inundacions en pobles propers al ric Serpis, com van indicar fonts de la Confederació. Assenyalar que en aquesta zona nord de la comarca del Comtat, durant tot el divendres es van registrar fortes pluges. Van caure un total de 447 litres per metre quadrats, en el mateix pantà, durant les 72 hores que va durar el temporal de gota freda en aquesta població.

Així mateix, ahir al matí es van obrir al tràfic les carreteres de Beniarrés-L'Orxa i L'Orxa-Vilallonga. Els operaris van estar durant tot el divendres i part de la matinada del dissabte netejant les restes acumulades en aquestes vies comarcals. L'alcalde de L'Orxa, Guillermo Moratal, va recordar que, malgrat l'obertura al tràfic, "s'ha de circular amb precaució, ja que encara en algunes corbes s'acumula la terra i les pedres que l'aigua va arrossegar des de la serra".
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...