Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dimecres, 22 d’octubre del 2008

Carles Ruiz Tomàs al "VI Trofeo Diputación de Burgos"

El ciclista de Beniarrés Carles Ruiz Tomàs, començà el darrer cap de setmana la temporada d’hivern de ciclocròs. Va correr a Burgos, més concretament a Medina de Pomar i Villarcayo ( lloc de nefast record per a ell doncs l’any passat va patir una greu caiguda). Allí es celebrà el “ VI Trofeu Diputación de Burgos”, que constava de dues proves. Cal dir que aquestes proves son de caracter internacional i otorguen punts UCI.
Imatge d'arxiu del seu fotolog


Carles competeix en categoria junior i va competir juntament amb altres 47 ciclistes de la resta de l’estat espanyol i alguns de Bèlgica.

En una carrera dura i complicada, el ciclista de Beniarrés acabava en cinquena posició a 31 segons del guanyador, el ciclista basc Iñigo Gomez Elorriaga. En la segona carrera, les coses van ser semblants i Carles fou sisé a 1 minut i 1 segon i on el guanyador va ser un altre corredor basc, Jon Gomez Elorriaga.

Així doncs, el resultat final de la combinada, Carles Ruiz va quedar en cinquena posició en el “Trofeo Internacional Diputación de Burgos”.

Bon resultat ja que és la primera prova de la temporada i properament comença la “Copa d’Espanya”

Ànim i sort
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...