BENIARRÉS AL DIA NI COMPARTEIX NI ES FA RESPONSABLE DELS COMENTARIS QUE EN AQUESTA PÀGINA ES PUBLIQUEN.
AQUELLS QUE CONTINGUEN OFENSES, INSULTS O SEMBLANTS, NO SERAN ADMESOS.
Actualitat: MEDI AMBIENT: Diumenge 24 de Setembre es celebra l'activitat ciclista" Amb Bici per la via verda"

dimecres, 15 d’octubre de 2008

La diputada beniarresina Mª Vicenta Crespo serà la coordinadora provincial per Alacant del grup socialista a Les Corts Valencianes

La Comissió Executiva Nacional del PSPV-PSOE ha proposat mantenir en la direcció del Grup parlamentari en Les Corts i incloure a José Camarasa, Clara Llençat i Mª Vicenta Crespo com coordinadors territorials per València, Castelló i Alacant, respectivament.

Fonts socialistes han informat que el secretari general del PSPV-PSOE, Jorge Alarte, presentarà huí, a les 9:00 hores, aquesta proposta de nova direcció al grup parlamentari socialista.

La proposta manté com president del PSPV en Les Corts a Diego Maciá, com síndic portaveu a Angel Lluna, i com portaveus adjunts a Ximo El Puig, Carmen Ninet i Cristina Moreno.

A més, es proposa a Josefa Grau com secretària del grup, i com coordinadors territorials a Clara Llençat per Castelló, José Camarasa per València i Vicenta Crespo –exalcaldessa de Beniarrés– per Alacant.

La Comissió Executiva Nacional del PSPV-PSOE també ha acordat que els congressos provincials se celebraran el 8 de novembre a València, el 15 de novembre a Castelló i el 22 d'aqueix mateix mes a Alacant.

La data límit per a la celebració de les assemblees locals serà el 15 de desembre.

Noticia apareguda al diari INFORMACION
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...