Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dimecres, 15 d’octubre del 2008

La diputada beniarresina Mª Vicenta Crespo serà la coordinadora provincial per Alacant del grup socialista a Les Corts Valencianes

La Comissió Executiva Nacional del PSPV-PSOE ha proposat mantenir en la direcció del Grup parlamentari en Les Corts i incloure a José Camarasa, Clara Llençat i Mª Vicenta Crespo com coordinadors territorials per València, Castelló i Alacant, respectivament.

Fonts socialistes han informat que el secretari general del PSPV-PSOE, Jorge Alarte, presentarà huí, a les 9:00 hores, aquesta proposta de nova direcció al grup parlamentari socialista.

La proposta manté com president del PSPV en Les Corts a Diego Maciá, com síndic portaveu a Angel Lluna, i com portaveus adjunts a Ximo El Puig, Carmen Ninet i Cristina Moreno.

A més, es proposa a Josefa Grau com secretària del grup, i com coordinadors territorials a Clara Llençat per Castelló, José Camarasa per València i Vicenta Crespo –exalcaldessa de Beniarrés– per Alacant.

La Comissió Executiva Nacional del PSPV-PSOE també ha acordat que els congressos provincials se celebraran el 8 de novembre a València, el 15 de novembre a Castelló i el 22 d'aqueix mateix mes a Alacant.

La data límit per a la celebració de les assemblees locals serà el 15 de desembre.

Noticia apareguda al diari INFORMACION
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...