Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dilluns, 27 d’octubre del 2008

ZP té la culpa, com no !!

Arran d’haver penjat l’acta de la sessió plenària del passat dia 24 de setembre de l’Ajuntament de Beniarrés a la pàgina oficial del nostre poble, l’he tornada a llegir, en especial el torn de precs i preguntes.

A una pregunta feta per el grup municipal socialista en la que li se demanava explicacions a l’alcalde sobre quin eren els motius pels quals encara no s’havien construït les naus industrials al polígon municipal de Beniarrés i perquè no s’havien creat els llocs de treball que anunciava en campanya electoral l’alcalde que es crearien al polígon?. La resposta per part del nostre alcalde va ser que era culpa de ZP, el president del govern de l’estat espanyol el que no s’hagueren construït les naus industrial i creat llocs de treball. La frase textual que consta en l’esmentada acta i que serà el que llegiran dintre d’uns anys els qui vulguen saber que passava a Beniarrés l’any 2008 diu el següent:” En cuanto al polígono industrial dice que no se han creado puestos de trabajo, a lo que el alcalde responde que la culpa de que no se creen puestos de trabajo la tiene ZP. Los trámites son costosos y por eso no se ha llevado a cabo todos los proyectos.”

Realment u no sap que pensar quan llig de nou açò. A veure. Els empresaris que han comprat una parcel·la al polígon industrial de Beniarrés és perquè, lliure i voluntàriament, pensen crear un negoci i tot lligat, crear llocs de treball. L’ajuntament de Beniarrés, en la seu representació l’alcalde, signa amb aquestes persones emprenedores un plec de condicions en el qual diu que en 18 mesos té que estar muntat el projecte empresarial al polígon industrial “Els Pinets” de Beniarrés i com a conseqüència la creació de llocs de treball. Per tant es un contracte signat entre els empresaris i l’ajuntament de Beniarrés, que té que veure en tot açò ZP?


Imatge del polígon industrial de Beniarrés

Ara fem el mateix raonament però al revés. Han hagut empresaris emprenedors que han comprat parcel·les al polígon industrial de Beniarrés, lliure i voluntàriament, per a crear un negoci i llocs de treball. El termini per posar en marxa l’empresa era de 18 mesos i aquests empresaris, a dia d’avuí, si que tenen en marxa el negoci i han creat llocs de treball. Aleshores que aquestes empreses estiguen en marxa es gràcies a ZP? Evidentment no, igual que tampoc es culpa de que els altres empresaris no hagen complit el plec de condicions signat i que l’alcalde de Beniarrés diu que és culpa de ZP. Simplement, aquests empresaris que han construit una nau industrial i han creat llocs de treball han complit el que van signar. Mentrestant l'equip de govern guarda silenci davant dels qui no compleixen lo signat.

Sembla ser que quan les coses marxen bé i funcionen es gràcies al nostre alcalde i al seu equip de govern del Partido Popular i quan les coses marxen malament i no funcionen sempre és culpa dels altres, sempre és culpa de ZP o dels socialistes.

I no se perquè però aquest mateix raonament ja l’escolta abans quan escolte parlar al nostre president de la Generalitat Valenciana, Francisco Camps. Serà casualitat?

Sols recordar una cosa que ja he nomenat moltes vegades i que algú no recorda: A Beniarrés les coses que depenen de l’ajuntament es faran sempre que vullga el Partido Popular, doncs té majoria absoluta i per suposat estiga dintre de les lleis. Mai es deixarà de fer alguna cosa, obra, actuació, donar una subvenció, arreglar el camp de futbol, contractar a personal, etc perquè l’oposició vullga doncs som minoria al consistori municipal i ja se sap 5 son més que 4.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Ja coneguem massa les estratègies que estan portant a terme tots els polítics del PP. Són aplicacions de les consignes que venen de Madrid i del Sr Countries, ací al PV.
Les podríem resumir:
- Tirar balons fora, les nostres responsabilitats (les del PP, clar), les ocultem si no es veuen els fruits.
- Tot allò que no eix bé, és culpa del Govern de l'Estat Espanyol.
Açò arriba fins i tot als petits governs municipals com el nostre. ¿Què tindrà a veure el polígon industrial de Beniarrés amb el govern de l'estat?.
¡Vaja una resposta del nostre alcalde: Ni un xiquet de 8 anys!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...