Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dimecres, 29 d’octubre del 2008

Pla de recuperació per al riu Serpis

La Confederació Hidrogràfica del Xuquer redacta un pla de restauració del riu Serpis entre Beniarrés i Vilallonga

La Confederació Hidrogràfica del Xúquer (CHJ) ha redactat un projecte de restauració del riu Serpis, en el tram de 16 quilòmetres comprès entre el límit dels termes municipals de Beniarrés i L'Orxa i l’azud de la Reprimala, en el municipi valencià de Vilallonga. L'objectiu és la recuperació del bon estat ecològic de la llera.

El projecte, que va ser presentat ahir a Vilallonga, s'emmarca en la denominada Estratègia Nacional de Restauració de Rius que està desenvolupant el Ministeri de Medi ambient, i que comprèn altres nou rius de la conca.

L'objecte del projecte de restauració del Serpis és la recuperació del seu bon estat ecològic, condició exigida per a 2015 per la Directiva Marc de l'Aigua, d'obligat compliment per a Espanya i tots els estats de la Unió Europea. Així, les actuacions proposades persegueixen uns objectius a curt i llarg termini (llig més sobre aquesta noticia ací..)

3 comentaris:

Anònim ha dit...

¿Recuperació de riu Serpis? Més valdria que li clavaren ma al pantà i es deixaren de tanta manipulació i engany. La Confederació... menuda panda!!!

Anònim ha dit...

ahí, ahí, a vore qui es el valent que li tira ma al pantà

Anònim ha dit...

I els que deien que anaven a netejar el pantà què diuen?
Ja que estava al programa electoral haurien de pronunciar-es, no?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...