Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dijous, 9 d’octubre del 2008

De banderes i respecte va l’afer

Diada del 9 d’Octubre a València.

Imatge del dia a la processó civica celebrada a la ciutat de València


Uns jovents han desplegat una gran bandera independentista catalana a un edifici de la plaça de l’Ajuntament amb l’escrit “Per un país independent”. Tot seguit persones regionalistes i d’extrema dreta han tallat el pas del trajecte oficial de la processó cívica per impedir que l’ensenya valenciana passara per davall d’ella.

Sols em faig una pregunta: Com hagueren actuat els mateixos regionalistes i d'extrema dreta si uns jovents espanyolistes hagueren desplegat una gran bandera d'Espanya a la Plaça de l'Ajuntament? Crec que tots ho sabem.

La resta de l’ocorregut podeu llegir-ho als diaris Levante i Las Provincias.

El que si que vull posar és un recull de comentaris que he llegit als diferents articles:

Levante -EMV

Que jo sàpiga tant ha de provocar una senyera catalanista que una de l'espanya franquista. jo estava a la plaça de l'ajuntament i no he sentit cap protesta front als portadors de les franquistes... Que jo haja vist, els catalanistes sols han tret una senyera, els franquistes, ha tallat el recorregut de la reial senyera... per a qui es demanen responsabilitats?? Cero per a la policia que no distengueix qui fa una manifestació pacífica emprant la llibertat d'expressió i qui fa merda la desfilada de tots els valencians..

Las Provincias

Pareceis niños con esos argumentos infantiles. No era una bandera en un balcon era casi una bandera mas grande que el edificio, y LA SENYERA JAMAS PASARA POR DEBAJO DE LA PROVOCACION FASCISTA CATALANISTA. Gracias a Valencianos Españoles esa humillacion no se ha producido, por tanto los fascistas son mas bien los Catalanistas provocadores que han colgado la bandera, esos son los fascistas, por que en la Diada de Cataluña se respeto la fiesta y nadie saco banderas gigantes de España , si alguien lo hubiera hecho les habrian llamado de todo, claro, a ellos que se lo hagan no, pero ellos hacerlo si, bonita igualdad la de estos fascistas. Gracias a los Valencianos de España 2,000 la senyera Valenciana no ya sido humillada, por tanto no seais demagogos.

Levante –EMV

yo he estado en la plaza y creo ke los valencianos han actuado correctamente cortando el paso,porque no me gustaria ver a la senyera pasando junto a la enorme bandera.asi que creo que que el delito lo han cometido los personajillos estos catalanistas que han cometido un grabe delito contra todos los valencianos.ademas los que han defendido el honor valenciano hoy en la plaza no eran de derechas ni izquierdas hoy eren mas que nunca valencianos.yo he estado alli gritando y soy republicano.viva ESPAÑA y viva VALENCIA

Las Provincias

Son tan valientes que lanzan un moton de tela, con cuatro barras rojas y amarillas, desde un sexto piso, en la plaza del ayuntamiento al parecer aun sin confirmar de un piso de la indersindical valenciana, suponemos presuntamente con permiso previo.Con otra tela que aparece desde lejos pero se ve...ERC, que luego tapan, no se sabé si para no dejar secuelas psicologias....¡¡¡¡¡, Pero HUYEN CUANDO COMIENZA LA MASCLETA CORRIENDO Y CUSTIADOS POR LA POLICIA.Eso sí, han detenido a un monton de gente su marcha pacifica y prevista, por un ACTO PROVOCADO, y antidemocraticoLOS HE VISTO...., PENSEMOS,vamos a actuar desde la cabeza, aun cueste, y pensemos q, que han conseguido...QUE SE HABLEN DE ELLOS, NO ERAN NI UNA TRENTENA, YO ue eras muchos....los que queremos a nuestra tierra.POR VALENCIA Y POR ESPAÑA.VIVA ESPAÑA

Levante – EMV

No lo entiendo muy bien, a ver si es asi. El hecho es que una gente ha puesto una bandera cuatribarrada, que ademas esta en el ayuntamiento de valencia (el penó de la conquesta). Segun parece un grupo de blavers, todos ellos de ultra derecha y castellano-hablantes por supuesto (para que lo entiendan lo escribo en español...) han cortado el paso. Y con esas, la policia va a que los que han colocado una bandera, que no les gusta a estos energumenos, la retiren. No hubiese sido mas justo meter en la carcel a los que cortan el paso? Se hubiese hecho lo mismo si la bandera fuera la española con el aguila de franco que tanto les gusta a estos.. La semana pasada fueron a darles pedradas a gente que disfrutaba de un correllengua a gandia. Otras veces atacan librerias, como la de l'Universitat. A la sede del Bloc tambien, y otras subnormalidades de cabezas vacias de contenido y llenas de odio dirigidas por impresentables. Y la policia como si tal cosa, van a por quien sufre el problema y no a por quien lo provoca.
Asi va el pais

Las Provincias

Els Feixistes en este cas han sigut els d'extrema dreta espanyola i la valenciana , han parat 40 minuts una procesó oficicial i la policia no ha fet res.. En canvi uns veins han desplegat una bandera i s'armat la de deu . Menuda vergonya em dona esta ciutat . En quantes manifestacions he anat i pels balcons ens han tret banderes de tots els colors i alguna vegades ens han tirat ous i molts insults i hem tingut que aguantar. Ara pregue que esta vesprada a les 6 la policia vaja davant de la manifestació pel 9 d'ctubre convocada per l'esquerra valenciana i en els balcons que on haja banderas contraries a la manifestació que diga als veins que les lleven

Levante – EMV

jo he havera acavat en un segon, puje al segon pis i li bote foc a eixa banderola. La Reial Senyera no pot pasar mai per baix d´eixa banderlola, ja es sap de sempre, la Senyera no baixa el cap en ningun sentit. Hem pareix be que talleren la proceso, siguen nacionalistes, de detres o d´esquerres, jo he estat alli y he vist senyeres y banderes d´espanya, cap problema, pero pasar per davall d´una bandera procatalanista mai en la vida.


Las Provincias

ESTA GENTUZA QUE SE VAYA A CACALUÑA Y SE METAN SUS "CUATRIGUARRADAS" POR DONDE LES QUEPA. SI UNO VA AL NORTE Y DECIDE SACAR UNA PEQUEÑA SEÑERA VALENCIANA Y YA NO DIGAMOS UNA ESPAÑOLA EL DÍA 11 DE SEPTIEMBRE (SU DÍA NACIONAL) SALE DE AHÍ APALEADO POR LO MENOS, Y POR SUPUESTO SIN QUE LOS MOZOS DE ESCUADRA MUEVAN UN DEDO, PERO COMO SIEMPRE, AQUÍ LO CONSENTIMOS TODO. VIVA VALENCIA Y VIVA ESPAÑA

Levante-EMV

Els Feixistes en este cas han sigut els d'extrema dreta espanyola i la valenciana , han parat 40 minuts una procesó oficicial i la policia no ha fet res.. En canvi uns veins han desplegat una bandera i s'armat la de deu . Menuda vergonya em dona esta ciutat . En quantes manifestacions he anat i pels balcons ens han tret banderes de tots els colors i alguna vegades ens han tirat ous i molts insults i hem tingut que aguantar. Ara pregue que esta vesprada a les 6 la policia vaja davant de la manifestació pel 9 d'ctubre convocada per l'esquerra valenciana i en els balcons que on haja banderas contraries a la manifestació que diga als veins que les lleven .

Las Provincias

viva mi libertad de EXPRESIÓN!... Puedo decir lo que me de la gana... y más cuando es sobre algo que me afecta a mi... TU NTNCES, TB VES BIEN QUE LA GENTE EN EL DIA DE LOS VALENCIANOS, DIGA VIVA ESPAÑA Y TENGA LAS BANDERAS ESPAÑOLAS COLGADAS POR AHÍ, NO????

13 comentaris:

Anònim ha dit...

Fede, per que no poses el resum del ultim plenari ? es que no el va gradar lo que va anunciar Lluis , de les proximes obres i sub-vencions que venen al poble.
QUE DE CUIDAO ERES.

Beniarres al dia ha dit...

Tot el que siga bo per a Beniarrés m’agrada, i molt, això si, no vull que quede sols en paraules, s’ha de fer que després les paraules se les emporta el vent.

Al plenari del dia 25 erem 15 persones al saló de plens, 9 qui composen la corporació municipal, la secretaria i 4 persones assistents, per tant o ho vas escoltar allí o t’han contat el que es va dir. I una vegada que estàs li preguntes a “Lluis” perquè ha llevat les copies de les actes de la pàgina web de l’ajuntament de Beniarrés? És per a que quan des de’ací es fa una crònica de la sessió plenària dir que es mentida? Anima’l a que pose les actes a la pàgina web de l’ajuntament de Beniarrés que això és molt democràtic.

Ara anem al que vols saber.

De “cuidao” res. El dimecres 24 de setembre vam tindre sessió plenària i el dijous van operar a mon pare a València duna operació greu. No se si ho compendràs el que és primer.

Els articles que he anat publicant ja els tenia pràcticament redactats o eren d’informacions de diaris o me’ls han enviat, per tant requereixen poc temps per a publicar-los.

Aquests dies de pluja, els estic aprofitant entre altres coses per fer una crònica del que va passar en la sessió plenària del dia 24 de setembre i quan la veges publicada si que m’agradaria que comentares si el que posa a la crònica es deveres o mentida i per contrastar et convide a que li digues a l’equip de govern del PP que pose les actes de les sessions plenàries a la pàgina web de l’ajuntament per a veure si el que jo pose ací es mentida.

Es vegem

Anònim ha dit...

Açi, de cuidao sols cal estar en les persones que cobren per no fer res i aprofitar-sen tot el que puguen de estar ahí. Cuatre dies tancat l'Ajuntament i ells cobrant per no donar servici. No cal que aneu está tancat, demá dissabte encara que es hábil també.

Anònim ha dit...

Hola, ¿que hace una bandera de cataluña puesta en un poste de iberdrola en la curva del cementerio de Beniarrés? estais tontos ó que.
Esta acción por parte vuestra de los gobernantes, no tiene que estar consentido, Esta acción esta completamente ilegal.

Anònim ha dit...

A l'anterior anònim, sí a eixe que no empra la nostra lengua, podries explicar-me perque el fet de que hi haja una "quatribarrà" és i·legal?
És simplement curiositat, i és que em sembla que no sas ben bé de que parles.

Anònim ha dit...

Quina és la bandera de Catalunya?
És que històricament la quatribarrada no era la bandera de la corona d'Aragó i per continuar la conquesta a la resta de territoris la duia Jaume I?.
Per tant, eixa bandera no serà tan nostra (dels valencians) com dels catalans, mallorquins i aragonesos?

Anònim ha dit...

M'agradaria veure eixe que pinta de blanc l'estelada que hi ha a la carretera de Muro damunt del poste llenvant la nostra senyera.

A que no hi han?

MOlt ben fet la nostra bandera deu estar coronant el nostre poble

Anònim ha dit...

al anònim anterior dirli ; que si que tenen controla la bandereta dels collóns ; !! QUE PRONTE LA VAEU RETIRAR AL VORELA LA FRANGETA BLAVETA !! ¿ con que no el vorieu llevant la vostra senyera e ? pa un xulo un altre, No vos la llevat si no que vos la decorat de color blavet que es lo que toca , i ESTO SI QUE DUELE.

Anònim ha dit...

Si que ha durado poco pintada de AZUL con lo bonita que esta.
estos catalanitos se ve que la vigilan todo el dia.

Anònim ha dit...

No la vigilan todo el dia , pero si que tendriais que decirle a P.Z que no pinte y pique tanto la entra da del pueblo que es de muy mala educacion romper lo ajeno .

Sabeis por donde van los tiros¿NO?
jjjjjjjjjjjjjjuuuuuuuuuuuuuaaaaaaaaaaaaaaassssssssssssssssssssssssssss

Anònim ha dit...

Pues si que saben por donde van los tiros ,¿ poque an callado y no dicen nada ?. Quien es el radical el democrata el tolerante , donde esta la chuleria nata,¿en las bragas postrado?NO

Beniarres al dia ha dit...

Al darrer anònim, sols dir-li que no vullga donar lliçons quan no posa, ni s'atreveix a signar ni posar els noms als seus comentaris.

Insinues que saps qui ha posat la bandera dalt dels poste de la llum, per tant, no cal que t'amagues darrere d'un anònim per a dir-los el que penses. Vas directament i els ho dius a la cara.

Beniarres al dia ha dit...

Gràcies per la informació facilitada (ell o ella ja m'enten) però sols una cosa, em podries dir que t'has enterat?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...