BENIARRÉS AL DIA NI COMPARTEIX NI ES FA RESPONSABLE DELS COMENTARIS QUE EN AQUESTA PÀGINA ES PUBLIQUEN.
AQUELLS QUE CONTINGUEN OFENSES, INSULTS O SEMBLANTS, NO SERAN ADMESOS.
Actualitat: AGRICULTURA: El divendres 16 de Novembre s'enceta la campanya de recollida d'olives a la Cooperativa de Beniarrés .... FESTES: Els dies 30 d'Abril i 8 d'Octubre de 2018 seran festa local a Beniarrés

divendres, 2 de maig de 2008

Beniarrés, cuna d’artistes

Nando Moncho guanya el cartell de Festes de XixonaEl beniarresí Nando Moncho i Nieves Aranda han guanyat el 1er premi de’l concurs de cartells per a les Festes de Moros i Cristians de Xixona a celebrar els propers dies 23, 24 i 25 d’agots.

Recordar que els pares de Nando Moncho viuen en una caseta al costat del camp de futbol i que a soviet visita el nostre poble que mai ha oblidat.

Actualment es copropietari de una empresa a Xàtiva dedicada a les arts gràfiques entre altres menesters

TRIPULANTS DISSENY GRÀFIC SL
Passatge Moncada, 1-1º- 5ª
46800 Xàtiva (Valencia)
http://www.tripulants.com/
tripulantsdg@telefonica.net

Packaging – Maquetació – Cartelleria – Logotips – Il·lustració – Imatge d’empresa – Pàgines Web – Treballs per a impremta en general – Impresió en grans formats sobre quasi tots els materials.

1 comentari:

rael ha dit...

Enhorabona amic, espere que la teva carrera com artista creixca igual que com a bona persona i amic que eres, un beset a la teva dona i a les dos peladilles que tens a casa. Vixca Mazinguer... i vixca Betancour.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...