Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

diumenge, 18 de maig del 2008

Celebració de la Primera Comunió

Aquest diumenge es celebra el sacrament de la Primera Comunió a Beniarrés

Al voltant de 10 xiquest i xiquetes de Beniarrés rebran el cos i la sang de Jesucrist huí a Beniarrés en una festa molt esperada tant per els comuniants com per els pares i mares, així com pels iaios. Al nostre poble és un festa religiosa i social molt important.

La festa ja va començar ahir amb la visita del drac Draco pertanyent a l’Associació Cultural l’Esporti que va visitar totes les cases dels comuniants acompanyats del so de la dolçaina i el tabal. Aquest costum podem dir que ja forma part com un més dels actes de la comunió.

Però està l’altra vessant a la religiosa, i és la vessant social i econòmica. La celebració social que envolta un acte de caràcter religiós com és la primera comunió guanya terreny en un mercat que concep aquest tipus de celebracions com a versions a escala d'una boda, tant en el cost de vestits, menús i regals com en la resta de complements. I tot, això sí, amb un desemborsament creixent per a la família i els convidats.

Estàs en la següent localització: Les primeres comunions s'han convertit en un esdeveniment social i un negoci redó. A hores d'ara, el cost de la celebració social d'aquest acte religiós es mou, si es pren com a referència un convit amb 25 comensals, entre els 1.200 euros i els 5.300, en funció que qui comulgue per primera vegada siga xiquet o xiqueta, així com les despeses que els pares estiguen disposats a fer. Per complimentar els seus fills i filles, molts pares organitzen, com si es tractés d'un viatge de nuvis, unes minivacances al seu parc temàtic favorit: Eurodisney, Terra Mítica, Port Aventura, etc

Espere que el temps els acompanye en aquest dia tant especial per a d’ells i que passen un bon dia
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...