BENIARRÉS AL DIA NI COMPARTEIX NI ES FA RESPONSABLE DELS COMENTARIS QUE EN AQUESTA PÀGINA ES PUBLIQUEN.
AQUELLS QUE CONTINGUEN OFENSES, INSULTS O SEMBLANTS, NO SERAN ADMESOS.
Actualitat: MEDI AMBIENT: Diumenge 24 de Setembre es celebra l'activitat ciclista" Amb Bici per la via verda"

diumenge, 18 de maig de 2008

Celebració de la Primera Comunió

Aquest diumenge es celebra el sacrament de la Primera Comunió a Beniarrés

Al voltant de 10 xiquest i xiquetes de Beniarrés rebran el cos i la sang de Jesucrist huí a Beniarrés en una festa molt esperada tant per els comuniants com per els pares i mares, així com pels iaios. Al nostre poble és un festa religiosa i social molt important.

La festa ja va començar ahir amb la visita del drac Draco pertanyent a l’Associació Cultural l’Esporti que va visitar totes les cases dels comuniants acompanyats del so de la dolçaina i el tabal. Aquest costum podem dir que ja forma part com un més dels actes de la comunió.

Però està l’altra vessant a la religiosa, i és la vessant social i econòmica. La celebració social que envolta un acte de caràcter religiós com és la primera comunió guanya terreny en un mercat que concep aquest tipus de celebracions com a versions a escala d'una boda, tant en el cost de vestits, menús i regals com en la resta de complements. I tot, això sí, amb un desemborsament creixent per a la família i els convidats.

Estàs en la següent localització: Les primeres comunions s'han convertit en un esdeveniment social i un negoci redó. A hores d'ara, el cost de la celebració social d'aquest acte religiós es mou, si es pren com a referència un convit amb 25 comensals, entre els 1.200 euros i els 5.300, en funció que qui comulgue per primera vegada siga xiquet o xiqueta, així com les despeses que els pares estiguen disposats a fer. Per complimentar els seus fills i filles, molts pares organitzen, com si es tractés d'un viatge de nuvis, unes minivacances al seu parc temàtic favorit: Eurodisney, Terra Mítica, Port Aventura, etc

Espere que el temps els acompanye en aquest dia tant especial per a d’ells i que passen un bon dia
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...