Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dijous, 15 de maig del 2008

Cansat d’esperar

Defen el teus drets: 76 dies sense funcionar un fanal públic

L’ajuntament deu prestar uns serveis bàsics a tota la població com son la recollida de la brossa, el clavegueram, l’enllumenat públic i un servei d’aigua potable. Els altres serveis que preste un ajuntament son necessaris però no son obligatoris com puga ser el tenir unes instal·lacions esportives, una guarderia, un centre cultural, entre altres. L’enllumenat públic, per tant és un servei, bàsic que deuen prestar tots els ajuntaments als seus ciutadans.

Al carrer Mª Luisa Pastor, mes concretament, a l’alçada del nùmero 3, hi ha un fanal (cast: farola) que fa , hui justament 76 dies que no funciona. Un temps més que raonable per a que l’Ajuntament de Beniarrés s’adone d’aquesta deficiència i solvente la mancança doncs en aquest número viu gent major. Cansat d’esperar que l’ajuntament per ells sols arreglen el fanal, m’he vist obligat a presentar la següent instància:


Frederic Jordà Crespo

EXPOSA:

Un dels serveis mínims i obligatoris que deu prestar l’administració local és el d’enllumenat públic a les vies i carrers públics.

Des del passat dia 29 de febrer, es a dir, fa 76 dies el fanal de l’enllumenat públic situat al carrer Mª Luisa Pastor a l’altura del nº 3 no funciona.

Deixat passat un temps més que prudencial i esperant que les revisions que realitza l’ajuntament de Beniarrés de l’enllumenat arreglaren aquest defecte en els serveis que deu prestar l’ajuntament, m’he vist obligat a comunicar-ho per escrit per a que quede constància del defectuós servei que està prestant-se per part d’aquesta institució doncs a data de presentació d’aquesta instància encara no està solventat el problema.

Els motius pels quals l’Ajuntament de Beniarrés no ha solucionat aquesta prestació dels serveis públics al llarg d’aquests 76 dies els desconeixc però el temps ha sigut més prolongat per a no tenir que arribar a fer aquesta instància.



SOL·LICITA:

Que l’Ajuntament de Beniarrés solucione els defectuos servei en l’enllumentat públic.


Els ciutadans no cal que arribem a esperar tant de temps per a que ens ofereixquen uns serveis bàsics ni tampoc hem d’arribar a presentar uns instància per a que es solvente.
Un bon servei s’hauria de presentar de motu propí per part de l’Ajuntament de Beniarrés per a una millor qualitat de vida de tots els beniarresins i beniarresines i no tenir que anar a demanar que complixquen amb el seu deure i les seues olbigacions.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Amb la de visites que fas per l'ajuntament i no eres capaç de parlar amb l'alcalde o els seus treballadors per a informar que estas sense llum?????no seria el mes correcte abans que presentar una instància?, en 76 dies no has tingut pas per l'ajuntament??????Vaja pobret tants dies sense llum!!!!!!!El no tindre llum no és impediment per a parlar o comentar com un ciutadà més que la llum en el carrer no funciona....i amb tota seguretat i amb absoluta rapidesa, els treballadors de l'ajuntament solucionen el problema!!!!! només saps que saturar i bloquejar el funcionament del TEU ajuntament...per a reparar o canviar una pereta no cal omplir una instància, les instàncies estan per a coses més importants.....Tal vegada acostar-te al TEU ajuntament seria suficient....tal vegada estar sense llum t'haja bloquejat o confós!!!!!!! Tot és possible, l'única cosa que saps fer be es enredrar

Anònim ha dit...

mare meua Fede la faroleta q no va! Xe kin problemon!!Cuan de temps van estar al "barrio" sense faroles noves cuan estaves tu al ajuntament? Pareix ser que eren mes de una...

Beniarres al dia ha dit...

A l’ajuntament vaig el que crec i que dec d’anar i les que puc per això soc regidor i represente a unes persones que han confita en mi.

Jo no estic sense llum, el que està sense llum es una part del carrer Mª Luisa Pastor.

Eixies mateixes instàncies que tu dius que son per a coses tant importants ens les fa emplenar l’alcalde cada vegada que volen veure un expedient o un document i fins i tot ens fan emplenar una instancia cada vegada que dintre del mateix ajuntament estem mirant la documentció del ple i volem un còpia de la documentació que va a ple. Es això saturar i bloquejar el funcionment del NOSTRE ajuntament???

Crec que he esperat un temps més que prudent ( 76 dies) per anar a l’ajuntament a reclamar que es preste un servei que per llei té l’obligació de prestar l’ajuntament i ho fet per escrit perquè aixna queda constància perquè les paraules de vegades se les emporta l’aire.

El NOSTRE ajuntament deuria fer unes revisons (abans es feien) menSuals de l’enllumenat públic per reposar i solventar les mancances o deficiències existents i no tenir que esperar a que el veí o veïna de torn vaja a reclamar-ho a l’ajuntament.

Tal vegada ho sabràs, fa 5 mesos vaig presentar una instancia informant a l’ajuntment de que l’enllumenat públic no funcionava en uns determinats carrers, la resposta va ser que l’ajuntament ja ho sabia i que ja ho arreglaria.

Desconeixc si més gent d’aquest carrer ha anat a l’ajuntament a informar d’aquesta mancança però no cal esperar 76 dies a que algun membre de l’equip de govern se n’adone.

Pel que fa a l’altre comentari dir que problemon cap, simplement que 76 dies son temps més suficients per a que es faça alguna revisió i es solvente el problema i pel que fa a l’enllumenat del barri, quan governaven els socialistes es va procedir a renovar tot l’enllumenat públic amb plans provincials dividint el poble en dos fases, el barri va entrar en la segon fase al igual que altres parts del poble. Res més que això, primer uns i després els altres

Beniarres al dia ha dit...

Felicite a l'Ajuntament de Beniarrés per la rapidesa amb la que han arreglat el fanal. El mateix dia que he presentat la instància han resolt la petició.

Que condixca l'exemple

Anònim ha dit...

Veus home!!!!!! Si tant sols avisant a l'alcalde era suficient......no fa falta armar tant de rebombori...home de poca fe!!!!!!!

Beniarres al dia ha dit...

Cal que cada forat en l’asfalatat dels carrers, cada paperera trencada, cada vegada que estiga brut el parc ( com puga ser el Fleming), cada vegada que estiga un cotxe aparcat damunt la vorera o mal estacionat, cada vegada que hi haja un gos solt i cagant pels carrers i jardins tenim que anar a dir-li-ho a l’alcalde? L’ajuntment deu actuar d’ofici, sense esperar a que els veins i veïnes de Beniarrés tinguen que anar a informar a l’alcalde o l’empleat municipal de torn. Es això el que vull denunciar amb aquesta instancia el tenir que esperar que un veí o veïna vaja a l’ajuntament a queixar-se quan és un servei que deu donar l’ajuntament, perquè després de 76 dies no em diràs que ningú de l’equip de govern se n’adonat de que aquest fanal no funcionava?, o es que no es fan revisions periòdiques de l’enllumenat almenas una vegada al mes?

De rebombori cap tant sols he presentat una instancia i ho penjat en un blog personal. Es això fer rebombori?

Estic esperant que em contestes a la pregunta que et vais fer “Eixies mateixes instàncies que tu dius que son per a coses tant importants ens les fa emplenar l’alcalde cada vegada que volen veure un expedient o un document i fins i tot ens fan emplenar una instancia cada vegada que dintre del mateix ajuntament estem mirant la documentció del ple i volem un còpia de la documentació que va a ple. Es això saturar i bloquejar el funcionment del NOSTRE ajuntament???”

Espere resposta

Anònim ha dit...

REDEU FEDE QUE CABOLO QUE ERES, OPÁ
VIVA LA MOCIO DE CENSURA

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...