Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dimarts, 30 d’octubre del 2007

LES DESPESES DEL NOSTRE AJUNTAMENT

Les despeses del nostre Ajuntament al llarg del mes de setembre pugen a 53.225 €

L’Ajuntament de Beniarrés i qualsevol ajuntament, per a funcionar el dia a dia ,té unes despeses molt elevades que les obté del que li paga l’estat, del cobrament dels impostos (brossa, aigua, IBI, entre altres), de subvencions dels diferents organismes públics i de les ordenances que regulen les activitats que realitza el propi ajuntament.

Segons el decret 122/07, a llarg del mes de Setembre els pagaments realitzats pel nostre ajuntament pugen a 53.225 €, una xifra que no contempla el pagament dels sous de part dels treballadors municipals que si que se’ls a reconegut el deute però que no s’ha fet el seu abonament.

Com a xifres a destacar, estan els 5.220 € que va costar l’actuació “Homenaje a ABBA” de la nit de les paelles més 626 de muntatge d’escenari, els 2.230 € que ha costat un autobús de promoció que hi havia en la Fira de Beniarrés.

També estan els 1.827 € en concepte de lloguer d’equipament de so i il·luminació per a les actuacions abans de festes. Com no 6.461,20 € en concepte de focs d’artifici per a les nostre festes patronals.

S’ha fet front al pagament de diferents trimestres a les dues mancomunitats que pertanyem per una valor de 8.600 €, els 1.200 € de l’actuació musical que es porta en Festes a banda de la revetlla.

I com no l’apartat de convidades. Hi han factures per valor de 1.046 € en concepte de compra de beguda per a la Fira i Festes per part de l’Ajuntament, així com 366,60 € en invitacions en bars.

1 comentari:

Anònim ha dit...

l´anjuntament que tenim actualment sols actua a base se diners que sembla ser es el únic que saben fer, per que de sentit comú no tenen ni un centim.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...