Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

diumenge, 21 d’octubre del 2007

SEGUEIX LA PLUJA

L’última pluja deixa 97 litres/m2 a Beniarrés

I es que seguim amb aquesta pluja quasi permanent. La passada nit del dimecres va descarregar en tant sols una nit 97 l/m2 a la població de Beniarrés, el que fa que aquest mes d’octubre siga uns dels més plujós dels darrers 10 anys.Al llarg d'aquest temporal pràcticament continuat, portem uns 700 l/m2 arreplegats d'aigua.

Tots els barrancs de Beniarrés porten aigua, així com el Barranc de l’Encantada al qual no es pot accedir degut a la gran quantitat d’aigua que baixa de les serres que envolten Almudaina, Margarida i Planes entre altres.

El pantà de Beniarrés està evacuant tota l’aigua que li entra per a mantenir-lo estable en 20 hm3. Aquesta imatge de l’aigua baixant per les comportes feia anys que no la veiem.

I com no, un dels efectes d’aquesta pluja ha sigut l’eixida d’esclatasangs per tot arreu del nostre terme, aigua com per la serra de La Safor a l’Orxa. Estan trobant-ne en quantitats molt elevades i molt sans. Així ahir Fer, el fill de Lola, portava una cistella ahir dissabte amb més de 10 quilos així com els amics que amb ell van anar a buscar-ne al Benicadell. També Manu, l’home de la Moña. portava una cistella d’esclatasangs farcida.

Des d’aquest, blog i sense res a veure amb la pluja, m’agradaria saludar a eixa gent que viu fora de Beniarrés i en especial fora de l’estat espanyol que segueix el blog, especialment a la que s’hi troba a Anglaterra.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...