BENIARRÉS AL DIA NI COMPARTEIX NI ES FA RESPONSABLE DELS COMENTARIS QUE EN AQUESTA PÀGINA ES PUBLIQUEN.
AQUELLS QUE CONTINGUEN OFENSES, INSULTS O SEMBLANTS, NO SERAN ADMESOS.
Actualitat: SUCCESSOS: Greu accident de tràfic amb dos veïns de Beniarrés morts

dimarts, 30 d’octubre de 2007

LES DESPESES DEL NOSTRE AJUNTAMENT

Les despeses del nostre Ajuntament al llarg del mes de setembre pugen a 53.225 €

L’Ajuntament de Beniarrés i qualsevol ajuntament, per a funcionar el dia a dia ,té unes despeses molt elevades que les obté del que li paga l’estat, del cobrament dels impostos (brossa, aigua, IBI, entre altres), de subvencions dels diferents organismes públics i de les ordenances que regulen les activitats que realitza el propi ajuntament.

Segons el decret 122/07, a llarg del mes de Setembre els pagaments realitzats pel nostre ajuntament pugen a 53.225 €, una xifra que no contempla el pagament dels sous de part dels treballadors municipals que si que se’ls a reconegut el deute però que no s’ha fet el seu abonament.

Com a xifres a destacar, estan els 5.220 € que va costar l’actuació “Homenaje a ABBA” de la nit de les paelles més 626 de muntatge d’escenari, els 2.230 € que ha costat un autobús de promoció que hi havia en la Fira de Beniarrés.

També estan els 1.827 € en concepte de lloguer d’equipament de so i il·luminació per a les actuacions abans de festes. Com no 6.461,20 € en concepte de focs d’artifici per a les nostre festes patronals.

S’ha fet front al pagament de diferents trimestres a les dues mancomunitats que pertanyem per una valor de 8.600 €, els 1.200 € de l’actuació musical que es porta en Festes a banda de la revetlla.

I com no l’apartat de convidades. Hi han factures per valor de 1.046 € en concepte de compra de beguda per a la Fira i Festes per part de l’Ajuntament, així com 366,60 € en invitacions en bars.

1 comentari:

jo ha dit...

l´anjuntament que tenim actualment sols actua a base se diners que sembla ser es el únic que saben fer, per que de sentit comú no tenen ni un centim.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...