Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dimarts, 23 d’octubre del 2007

ES QUEDEM SENSE CAMP DE FUTBOL

La Diputació denega una subvenció a l’Ajuntament de Beniarrés per a construir un camp de futbol

El passat dia 26 de febrer la Diputació d’Alacant va convocar el programa provincial d’Instal·lacions Esportives 2007-2009.

L’Ajuntament mitjançant decret d’alcaldia i ratificat al plenari extraordinari de 17 de maig, va sol·licitar la construcció d’un camp de futbol on actualment s’hi troba el camp de futbol 7. L’obra consistia en demolir les grades del camp de futbol 7 (tan sols tenen 4 anys) i construir el camp de futbol, deixant la zona sense aparcaments per als vehicles. També estava projectat la millora dels vestidors.

Doncs be, segons informació enviada pel grup municipal socialista a la Diputació d’Alacant, s’ha aprovat la distribució del Pla Provincial d’Instal·lacions Esportives 2007-2009, quedant-se el nostre poble fora de l’esmentada convocatòria (a falta de l’aprovació per el Ple Provincial). Els motius pels quals es desestimada la petició son “ ...por ajustarse en menor medida que los incluidos, a los criterios de prioridad previstos en las bases de la convocatoria, bien por presentar un indice de instalaciones deportivas superior, bien por contar con un nivel de actividad deportiva inferior ...”.


Beniarres

Un camp de futbol de terra semblant al que es vol constuir a Beniarrés

Evidentment, es quedem sense camp de futbol dintre d’aquest pla de subvencions fins al 2010, a no ser que el nostre alcalde es pose el vestit de feina i faça que aquesta proposta que ha adoptat la Diputació d’Alacant (governada per el PP) canvie a favor del nostre poble. Però el més dolent és veure les instal·lacions esportives, cap de setmana darrere cap de setmana, buides.

També a la mateixa informació, surt publicat una subvenció per a l’Ajuntament de Beniarrés de 1.993 € per al curs de Tennis d’Estiu.

1 comentari:

paco ha dit...

Si que es una llàstima vore el camp de futbol 7 buit, el futbet plenant-se de terra, encara me´n recorde quan anavem tots el diumenges a jugar la lligeta de futbol 7 comarcal, i venien equips de fora del poble a jugar, però desde que està manant el pp, tan sols, es va acabar la lliga de futbol 7 que havia escomençat el psoe, antes de fer la moció, i desprès ahi s´ha quedat tot parat i plenant-se de "malas hierbas" al igual que el nostre ajuntament(qui vullga que s´entenga).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...