BENIARRÉS AL DIA NI COMPARTEIX NI ES FA RESPONSABLE DELS COMENTARIS QUE EN AQUESTA PÀGINA ES PUBLIQUEN.
AQUELLS QUE CONTINGUEN OFENSES, INSULTS O SEMBLANTS, NO SERAN ADMESOS.
Actualitat: MEDI AMBIENT: Diumenge 24 de Setembre es celebra l'activitat ciclista" Amb Bici per la via verda"

divendres, 26 d’octubre de 2007

ELS LLADRES ACTUEN EN BENIARRÉS

Dos delictes en dues setmanes alcen l’alerta

Beniarrés és una població tranquil·la i que rarament succeeix algun robatori per això quan en passa algun la gent s’espanta, pilla por i es posa a l’aguait.

La setmana passada, en hora de mercat, a una veïna li van robar el bols que s’havia deixat dintre del cotxe, cosa que habitualment fem tots quan tant sols és un moment el que deixes el cotxe per a fer algun menester de curt període de temps.

Aquesta setmana els lladres han entrat en un bar del poble, netejant de diners les màquines escurabutxaques i furtant els diners que s’havia deixat el propietari, a mes a mes, de registrar tots els caixons i deixar una gran desordre.

Aquests fets semblen insignificants si ho comparem amb els que passen en altres llocs de la nostra comarca o amb els robatoris que passen a les poblacions de la costa i les grans ciutats però trenquen eixa forma de viure que tenim i ens fa pillar por a la resta de la població. Però als qui sofreixen el robatori si que els fot de deveres tant en el que respecta a l’ho econòmic com a la sensació d’impotència i de mal estar que li se queda a un dintre del cos.

Un major presència de la Guardia Civil per part de l’estat i perquè no la figura d’un “sereno” i de policia local per part de l’Ajuntament de Beniarrés podrien fer que els lladres s’ho pensaren dos i fins i tot tres vegades alhora de fer el robatori.

Esperem que aquests robatoris siguen els últims. Ànim a tots dos.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...