Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

divendres, 26 d’octubre del 2007

ELS LLADRES ACTUEN EN BENIARRÉS

Dos delictes en dues setmanes alcen l’alerta

Beniarrés és una població tranquil·la i que rarament succeeix algun robatori per això quan en passa algun la gent s’espanta, pilla por i es posa a l’aguait.

La setmana passada, en hora de mercat, a una veïna li van robar el bols que s’havia deixat dintre del cotxe, cosa que habitualment fem tots quan tant sols és un moment el que deixes el cotxe per a fer algun menester de curt període de temps.

Aquesta setmana els lladres han entrat en un bar del poble, netejant de diners les màquines escurabutxaques i furtant els diners que s’havia deixat el propietari, a mes a mes, de registrar tots els caixons i deixar una gran desordre.

Aquests fets semblen insignificants si ho comparem amb els que passen en altres llocs de la nostra comarca o amb els robatoris que passen a les poblacions de la costa i les grans ciutats però trenquen eixa forma de viure que tenim i ens fa pillar por a la resta de la població. Però als qui sofreixen el robatori si que els fot de deveres tant en el que respecta a l’ho econòmic com a la sensació d’impotència i de mal estar que li se queda a un dintre del cos.

Un major presència de la Guardia Civil per part de l’estat i perquè no la figura d’un “sereno” i de policia local per part de l’Ajuntament de Beniarrés podrien fer que els lladres s’ho pensaren dos i fins i tot tres vegades alhora de fer el robatori.

Esperem que aquests robatoris siguen els últims. Ànim a tots dos.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...