Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dilluns, 29 d’octubre del 2007

L'ENQUESTA DEL BLOG

Els blogaries que han participat en l’enquesta votarien una altra opció que avuí en dia no te representació a l’Ajuntament de Beniarrés.

Un nova enquesta dintre d’aquest blog, volia conèixer l’intenció de vot del blogaires si hi hagueren eleccions a l’alcaldia de Beniarrés. La pregunta era la següent: “ Si hi hagueren eleccions locals, a quin partit votaries per a l’alcaldia de Beniarrés?” i el resultat ha sigut el següent:

PP……………… 17%
PSPV-PSOE .. 17%
BLOC ……...….. 3%
ALTRES …..... 55%
Dependrà del candidat …. 4%

Vertaderament tinc que dir que el resultat final de l’enquesta m’ha sorprès al obtenir l’opció ALTRES un resultat tant elevat que evidentment no correspon amb el resultat de les passades eleccions locals. Al igual que tampoc es veu reflexada la majoria absoluta del PP a l’actual consistori beniarresí. Però ja sabeu, simplement és una enquesta i no tots els qui voten utilitzen Internet i entren en aquest blog.

Vos convide a participar en una nova enquesta

6 comentaris:

Anònim ha dit...

No te molt de sentit el resultat de esta enquesta. Ni els partits independents hagueren tingut que eixir del nostre ajuntament (van treballar molt i be) ni crec que siguen mereixedors del 55% dels vots, així que no entenc ni els resultats de les pasades eleccions municipals ni els resultats de l'enquesta.

Anònim ha dit...

l'enquesta diu la veritat.No tenim
cap politic en les files del PP i PSOE que valga un cigarro.Quedeuse en casa els dos partits i deixeu als ALTRES i al BLOC que treballen.

Anònim ha dit...

Estic segur que el nostre alcalde troba a faltar la ajuda de la llista y alternativa (a més li feen el treball brut). Ara, amb majoria absoluta, a mirarse el melic.
Els regidors independents estaven ben preparats (també el del BLOC), pero el poble vam preferir votar als partits nacionals sense mirar la valia dels seus candidats. Yo ja me arrepentit.

JULIA ha dit...

aquesta enquesta no te cap de sentit, el que si te sentit es que el poble de Beniarrés va optar pel canvi, un canvi amb majoria absoluta, crec que tan mal no ho hauran fet quan el poble , lliure i voluntariament, amb el seu dret al vot, canvi el curs de la política en Beniarrés. Si al 2011 el poble creu que el curs polític ha de canviar, probablement i estic més que segura, el poble ho farà.
El que no te sentit, es col.locar una enquesta on l'acces de la gent del poble es limitada, on es voten altres partits, sense saber que partits els formen i el millor de tot es que guanyen. CREC SENYOR FEDE QUE VOSTE ES PASSA EL DIA VOTAN, A VORE SI CAU EN INCAPACITAT TEMPORAL PER TENDINITIS EN EL DIT!!!!!!!!!!!!!
I PER A QUE ELS ALTRES I EL BLOC TREBALLEN HO HA DE DECIDIR EL POBLE, no una persona anònima.

Anònim ha dit...

Los resultados de la encuesta estan claros. La gente que navega por internet es gente joven que toma partido por otras opciones diferentes a las tradicionales. Los jovenes estamos menos influenciados por los politicos y estamos hartos de las discusiones del PP-PSOE.
Respecto de los resultados de las elecciones en Beniarrés, está claro que se trasladó a los municipios las guerras estatales y ambos partidos nacionales se beneficiaron del voto de castigo a sus rivales. Al menos eso creo yo.
Nadie puede hechar en cara que los partidos minoritarios que gobernaban en Beniarrés no hicieran un excelente trabajo, pasa que en Beniarrés hay mucha gente que no soportamos que vengan otros que viven fuera a decirnos como tenemos que hacer las cosas y menos aun si estos no son muy arrimados a la Iglesia. O no? En Beniarrés funciona mejor hablar por la espalda que directamente a la cara y estos eran demasiado claros, un poco pardillos.
Al dia siguiente la gente decia: que llastima, estos xics ho feen molt be. Pero lo cierto es que nadie les votó, y me incluyo.
Ahora tenemos mayoria absoluta del PP, un alcalde que no sabe ni hablar y dicen que un concejal que se duerme en los plenos. Haberlo pensado antes.
¿Que haría el alcalde si su partido no tuviera la diputación? NADA.
Pues entonces es que no vale.

Beniarres al dia ha dit...

Julia, aç`és una simple enquesta. La vertadera enquesta tindrà lloc al 2011, fins aleshores, es faran tot tipus d'enquestes i cadascú li donarà el valor que crega.

Per cert, si com tú dius estic tot el dia votant, no creus que haguera guanyat el PSPV-PSOE?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...