Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dijous, 18 d’octubre del 2007

Joan Ignasi Pla dimiteix com a secretari del PSPV

Lamenta la persecució d'alguns mitjans de comunicació per la polèmica sobre les reformes de casa seva i diu que estudiarà totes les accions legals per defensar el seu honor

El secretari general del PSPV, Joan Ignasi Pla, ha anunciat a la comissió executiva que dimitia com a secretari general del partit, com a conseqüència de la polèmica per les reformes, encara no pagades, fetes a casa seva, feta pública dimarts per la cadena SER. Pla ha qualificat les informacions fetes pels mitjans de comunicació del grup Prisa com una de les campanyes d'enderrocament d'un dirigent polític més grans que s'han fet mai. Ha lamentat que no hagin servit de res les explicacions que havia donat per demostrar la seva innocència i ha avançat que emprendria accions legals per defensar la seva honorabilitat.

En aquest sentit, Pla ha dit que la història posa cadascú al seu lloc. Pel què fa a la situció que s'obre a partir d'ara, el representant socialista s'ha mostrat confiat que el PSPV sabrà resoldre aquesta etapa de transició de la millor manera, amb els ulls posats a les eleccions espanyoles del mes de març. Sobre les seves funcions a partir d'ara, ha dit que seguiria lluitant amb totes les seves forces, en el lloc que decideixi el partit.

Dimissió precipitada

Pla ja va comparèixer ahir al matí davant dels mitjans de comunicació i va qualificar de muntatge la informació anunciada per la cadena Ser segons la qual ha rebut un tracte de favor de part de la constructora que va fer reformes a casa seva. Pla va admetre que té la sensació que hi ha gent que vol que plegui però va descartar dimitir. Amb tot, hores més tard, es reunia amb l'executiva del partit i s'obria el debat sobre la seva continuïtat. Un debat que s'arrossega des de les últimes eleccions a les Corts Valencianes, el mes de maig. Després dels mals resultats, Pla va anunciar que no es presentaria a les eleccions espanyoles i que abandonaria la secretaria general després del pròxim congrés. Ahir al vespre, l'executiva del partit emplaçava Pla a reflexionar sobre les conseqüències que l'afer de les obres podria tenir en les eleccions del març i avui Pla ha presentat la dimissió.
Noticia estreta de Vilaweb

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Ya era hora que dimitira eixe borinot si , un bon borinot. en les files de l´esquerra no volem marionetes que no saben ni a on estan. En la ultima campaña i els ultims comisis de le eleccions va fer riure. YO SOC UN SOCIATA DE CAPS A PEUS , I DE VERITAT NO MEL ESTIMAVA GENS. si voleu un numero 1 de veritat , encara que li pese algu ........ M.V. TU SI QUE VALS. DEMOSTRAU EN VALENCIA I BEN ORGULLOSOS EL TIMDREM DE NUMBER ONE...... AMUN M.V. QUE TU VALS.
POSAMOS ALS SOCIALISTES VALENÇIANS EN EL LLOC QUE MOS CORRESPON....... ANIN I NO PARES.
P.D. no se escrire valénçia pero el tinc en el cor.

Toni Pont ha dit...

Avui en dia, dedicar-se a la política és cosa de bojos. Per ser un bon polític, no pots tindre família, ni amics, ni propietats, ja que si els tens estaràs sota sospita. Quina pena.

Beniarres al dia ha dit...

El que vertaderament cal és una explicació dels motius pels quals aquestes factures suposadament les ha pagat l'empresa constructora si es així.

No hi ha que generalitzar posan dintre del mateix sac a tots els polítics.

josisocdebeniarres ha dit...

VAYA CON PLA pero sempre dient que els socialstes sou els unics honrats i que tant sols vos preocupen els ciutadans?.aixó sense manar imaginat si manareu....ara resulta que tant de peocupar-se per zaplana i camps i teniu la casa propia tota rebolicada ,,,vos preocupeu tant pels altres que ja son majorets i arregleu lo vostre que ja fareu prou ,
CASO PLÁ AMB LA Z DE CORRUPZIÓN,DIMIZIÓN,DESORGANIZACIÓN,JUDICILIAZIÓN,

Anònim ha dit...

La veritat és que Pla no té ningun contencios obert amb la justícia, i li han montat la jugada per a fer-lo fora, ja que no deixaba el puesto ni tirant-li salfumant, però ha tingut la dignitat de dimitir. Per altra part dirigents del PP com el gran Fabra, o els alcaldes d´Alacant, Oriola i Torrevella, entre altres, sí tenen diferents casos oberts davant la justícia, en el cas de Fabra tal vegada ni ell mateix els puga comptar, éstos sí que haurien de dimitir si tingueren un poc de conciència i classe política, però això escasseja al PP, on l´únic que compta és el lucre personal, la parafernàlia i la manipulació de la gent. Tu mateix eres un cas "josisocdebeniarres".

Anònim ha dit...

El millor que li podia passar al PSOE/PSPV ha sigut açò. Pla és un incompetent i un partit que aspira a governar el País Valencià deu saber-ho i no icnclu-re'l com a cap de llista. Així vos van les coses! Encara vos passa poc!

També dir que trobe un cert paral.lelisme entre Pla i l'ex-alcalde Jose Vicente. Deveres cregueu "socialistes" de Beniarrés, que amb ell de cap de llista aneu a conseguir alguna cosa? Pareu-se a pensar-ho.Jo crec que no.

Visca la terra!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...