Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dimarts, 10 de febrer del 2009

El Govern Espanyol aprova el pla d’inversió local per a Beniarrés

El Govern Espanyol ha aprovat el projecte de “ Edifici destinat a Centre de Divulgació Artística i Musical” i “ Construcció d’un mur de maçoneria amorterada”


Aquest passat dijous dia 5 de febrer, el govern espanyol va aprovar els dos projectes que el nostre municipi va presentar dintre del “Pla Zapatero” i valorats amb 236.279 €. Els dos projectes aprovats son la construcció d’un nou edifici per a la Unió Musical i la construcció d’un mur per a separar els terrenys dotacionals de la zona del Dr. Orero i el xalet del mateix nom.

Aquestes dues obres es licitaran mitjançant un negociat sense publicitat, es a dir, l’ajuntament de Beniarrés oferirà (suposadament) a les empreses locals que vullguen fer l’obra el projecte per a que presenten les seues ofertes econòmiques que tindran que anar amb millores doncs l’obra està subvencionada al 100 %.



De molts es conegut com s’han portat endavant aquestes obres sense consens entre els diferents partits que formem l’Ajuntament de Beniarrés. Sols recordar que el PSPV-PSOE proposava crear una xarxa de recollida d’aigües pluvials per al nostre municipi per tal de separar la xarxa de recollida d’aigües pluvials i la del clavegueram domèstic. Aquesta obra anava partida en diferents projectes per a que totes les empreses locals que hagueren volgut hagueren tingut una obra que realitzar.

Aquests son altres articles relacionats amb aquesta subvenció publicats en aquest blog:

- Que fem amb el pou d’aigua?
- Ple extraordinari a l’Ajuntament de Beniarrés
- Els diners del Fons Local


l’Objectiu que persegueix el Govern Central amb aquest pla és l’incentivament de l’ocupació sobretot al sector de la construcció, un dels més perjudicats per la davallada de l’activitat econòmica
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...