Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dimecres, 11 de febrer del 2009

Una empresa de Beniarrés beneficiada per ajudes del CEEI

L’empresa dels germans Ximo i Carlos Tomàs (DAISEL INNOVA) obté un premi de 10.000 € de Bancaixa

El CEEI Alcoi ha obtingut més de 40.000 euros en subvencions per als projectes empresarials engegats durant l'any 2008 a través de les convocatòries realitzades per entitats i organismes com Bancaixa, el Servei Valencià d'Ocupació i Formació (Servef) i l'Institut Valencià de la Joventut (IVAJ).

Es tracta de nou projectes empresarials engegats en els municipis d'Alcoi, Beniarrés, Cocentaina i Muro, i que s'adscriuen als sectors industrials i de serveis. En concret, entre aquests destaquen les empreses dedicades a la fabricació de components elèctrics, de fusteria metàl·lica, de serveis per a la conciliació de la vida familiar i laboral i de serveis ambientals.






Els germans Ximo i Carlos Tomàs ( propietaris de DAISEL INNOVA SL) en seu "stand" en la fira de materials elèctrics a Madrid.

Imatge de la recollida del premi Bancaixa de l'any 2008 en la categoria de projectes tradicionals per part dels germans Ximo i Carlos Tomàs de mans del president de Bancaixa, Jose Luis Olivas.


Entre els projectes beneficiaris d'aquestes convocatòries destaca l'empresa de Muro Daisel Innova S.L., que ha obtingut el Premi Bancaixa de l'any 2008 dins de la categoria de projectes d'empreses tradicionals. El premi consisteix en una dotació econòmica de 10.000 euros.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Avore cuan sen pageu una en el Frances, sobre.tot el parra major.
saludos

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...