Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dimarts, 3 de febrer del 2009

Educació projecta suprimir dues aules d'Infantil i Primària del col•legi de Beniarrés

La Conselleria d'Educació té previst suprimir el pròxim curs dues unitats d'Infantil i Primària en el col·legi de Beniarrés, mesura que justifica en el descens del nombre d'alumnes. La programació, per contra, contempla noves aules en els col·legis Montcabrer de Muro i San Jaime d'Onil. La Conselleria d'Educació ha confeccionat la seua proposta d'aules per al curs 2009-2010, la qual, com ja va avançar aquest diari, contempla el tancament del col·legi de Gorga degut al fet que només contarà amb dos alumnes. Amb aquesta decisió, tancarà l'última escola de la Vall de Seta, al mateix temps que els xiquets es veuran obligats a acudir al col·legi comarcal de Banilloba.

La programació també inclou altres mesures per a la comarca, com és el cas de la supressió d'un aula de Infatil i altra de Primària en el col·legi Perpuxent de Beniarrés. El descens del nombre d'alumnes també està darrere d'aquesta mesura, que deixaria al centre escolar amb dues unitats d'Infantil i cinc de Primària.

Al·legacions

L'alcalde, Luis Miguel Tomás, va informar que ja el curs actual la Conselleria va proposar la supressió, encara que finalment no va eixir avant després de les al·legacions plantejades des del municipi. En aquest sentit, Tomás va destacar que "en aquesta ocasió anem a tornar a al·legar, perquè com a mínim mantinguen una de les dues aules que tenen previst suprimir. Cal tenir en compte que estem en una zona rural i que aqueix és un factor que s'hauria de tenir en compte a l'hora de concretar la plantificación". Cal ressaltar que el col·legi Perpuxent de Beniarrés dóna cabuda en l'actualitat a un centenar d'alumnes.

La Conselleria d'Educació, per contra, té previst crear el pròxim curs una nova unitat d'Infantil en el col·legi Montcabrer de Muro, i altra de Primària en el centre escolar San Jaime d'Onil. En aquests casos es dóna el fenomen contrari que el qual està esdevenint a Beniarrés, atès que s'ha incrementat l'alumnat, obligant a augmentar conseqüentment el nombre d'unitats.

Informació apareguda al diari INFORMACION

Altres articles relacionats

En una ma et done i eEn l’altra et lleve
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...