BENIARRÉS AL DIA NI COMPARTEIX NI ES FA RESPONSABLE DELS COMENTARIS QUE EN AQUESTA PÀGINA ES PUBLIQUEN.
AQUELLS QUE CONTINGUEN OFENSES, INSULTS O SEMBLANTS, NO SERAN ADMESOS.
Actualitat: AJUNTAMENT: Dimecres 23 de maig a les 19:30 hores sessió plenaria a l'Ajuntament de Beniarrés

dimarts, 17 de febrer de 2009

Agressió al Metro de València

Una dona prenyada equatoriana va ser agredida físicament i insultada per dos vigilants del metro de València, tot i que ella els havia cridat repetidament que estava prenyada. Li van fer una clau per immobilitzar-la que li ha causat un esquinç cervical, sense parlar del disgust que es devia emportar en haver d'escoltar "negra de mierda". Imagineu-vos com estava de nerviosa que no podia ni trobar el bitllet!

Bo, podeu llegir la informació completa a la notícia del Levante que us adjunte a sota.

Us propose que aneu a la pàgina web de Metro Valencia, a la secció d'Atenció al Client-Suggeriments i que ompliu el formulari amb la vostra informació personal i un text de queixa.

Per facilitar-vos la feina, us propose un text model que podem enviar tots i totes.

Gràcies per la vostra solidaritat i no dubteu a reenviar aquest correu al màxim de gent possible.

Enllaç del formulari: https://www.metrovalencia.es/atencion-al-cliente-sugerencias?page=146

Tema: Atención al cliente-quejas

Suggeriment de text:

Com a usuari del metro de València i després de llegir una preocupant notícia al Levante (15-02-09) sobre una dona equatoriana prenyada de dos mesos que ha estat agredida per dos vigilants de seguretat i un revisor al metro de València, voldria exigir que es prenguen les següents mesures:

1) Que s'òbriga una investigació interna per aclarir el comportament improcedent del personal de vigilància i control. És completament inadmissible que una dona prenyada que viatja amb bitllet acabe amb un esguinç cervical i una crisi de nervis per l'abús d'autoritat i força d'uns vigilants de la seua empresa. Vull rebre notificació escrita dels resultat d'aquesta investigació.

2) Que s'introduesca amb obligatorietat un curs de formació en drets humans i prevenció del racisme i la xenofòbia a tot el personal que treballa, bé directament contractat per metro de València, bé a través d'una empresa subcontractada. És inadmissible que un vigilant d'una empresa pública amenace a una viatgera amb el crit "negra de mierda" i "me he quedado con tu cara".

3) Mentre es demostra judicialment que els dos vigilants i el revisor han abusat d'autoritat, han utilitzat la força indegudament i han proferit insults racistes, demane que siguen apartats cautelarment qualsevol funció que requeresca contacte amb el públic i, si es demostren els càrrecs, que siguen acomiadats immediatament de la seva feina.

1 comentari:

Anònim ha dit...

www.antifeixistes,org tota la informació sobre l'extrema dreta al Pais Valencia

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...