Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dissabte, 26 de juliol del 2008

Un atac a la llibertat d’expressió

Aquesta estelada està pintada al poble de Beniarrés a la comarca del Comtat al País Valencià a un mur a les afores del poble. Com es pot apreciar a les fotos està sofrint greus atacs per part de gent que no respecta la democràcia ni la llibertat d’expressió.

Cal demanar el dret a la llibertat d’expressió en l’any 2008 a l’estat espanyol?

No cal entrar a que si t’agrada o no?, o a que si comparteixes eixes idees o no? Simplement cal respectar tots els pensaments i sobretot la llibertat d’expressió sempre que respecten i estiguen dintre de la llei que tenim a l’estat espanyol.

Simplement lamentable.

Aquest és l’estat en que es troba l’estelada huí dissabte després de patir diferents atacs.


Estelada atacada a Beniarrés


Fotografia de l'estelada atacada

Atac a la llibertat d'expressió a Beniarrés

26 comentaris:

ana ha dit...

uyyyyyyyyyyyy quin problema més greu, que pasa a beniarrés!
segurament si haquera estat pintada la cara de Franco hagueres segut el primer en anar a borrarla o no? en primer llos eixa pared no deuría de estar pintada, perque es de propietat privada.I en segón i ultim lloc, hi ha de preocuparse de problemes realment greus que ens estàn passant a tot arreu del món.

Anònim ha dit...

MERDA CALALONIA. RES DE BO.

Beniarres al dia ha dit...

No es cap problema lo dolent és que no es respecten les idees ni l seua simbologia. Això si que és dolent. S’han de respectar i no fer-les malbé. Lamentable.
Pel que dius de la cara de Franco: Jo no la borraria però si que li demanaria a l’alcalde de Beniarrés que la llevara en compliment de la Llei de la Memòria Històrica cosa que huí en dia s’està incomplint al nostre poble on tenim carrers dedicats al Caudillo o tenim a Franco com a fill predilecte de Beniarrés. Això si que es dolent, fent incomplir la llei.
Si la paret és privada deu ser el seu propietari qui actua com millor crega i m’imagine que tampoc estarà a favor de que li ompliguen el marge de forats.
I per últim, si que em preocupe per els problemes del mon i de Beniarrés, per això soc regidor al meu poble

Anònim ha dit...

A vore. Que pinten una estelada en un mur, que el parega be o mal, és discutible. Que trenquen un mur per que hi haga una estelada pintada, demostra fins on pot aplegar el fanatiste que tenen certs sectors de la dreta local i la falta d'equilibri mental.

ana ha dit...

aixó del equilibri mental també pot ser discutible no?
açí el senyor Fede es preocupa de l'estat de la bandera lo dels forarts va a càrrec del propietari de la pared. lo del fanatisme senyor Almogaver només cal que pegues una volteta per arreu del poble.....
QUE PASSEU UN BON DÍA.

Anònim ha dit...

Per que no es pinteu totes les estalades i tonteries a les vostres parets de casa? teniu el consentiment del propietari per a pintar aixo o qualsevol altra cosa ahi? o a la pared de l'escola o a qualsevol pared d'un vei? per que heu d'expresar els vostres ideals a les coses dels demes? algu a pintat o a tocat algo al Ateneu? pues sera perque alli no s'expressen i no posen banderetes i tot lo que vos agrada. Et convidaria a tu i als teus amiguets dels ideals, a que nomes pinteu i poseu lo que vullgau "que no vaja contra la memoria historica, clar" en les vostres parets i ens deixeu tranquils als demes

Beniarres al dia ha dit...

L’article “ o post” vol denunciar l’atac a la llibertat d’expressió que en aquest cas ve motivada per l’atac a una bandera estelada, que en cara que està en propietat privada, deu ser el seu propietari qui prenga les mesures corresponents i no desfer-la a martellades.
Resulta com a mínim sorprenent que no denuncies els forats que ha rebut el la paret si tant el preocupa la paret o la propietat privada, sent açò un greu atac a la propietat doncs l’afecta físicament. Be però això em sembla una cosa menor, el realment greu es destrossar una paret per atacar una forma democràtica d’expressar uns ideals.
Recorde que l’Ateneu va aparèixer una nit pintat de roig i no es va alçar cap de polseguera. Ja veus també pateixen pintades.
Denuncie novament l’atac a la llibertat d’expressió que en a aquest cas ve reflectit en l’atac a martellades i fent forats d’una pintada en una paret del poble de Beniarrés. Lamentable i condemnable.

Anònim ha dit...

Però sabeu el que esteu dient? com podeu comparar pintar una paret en picar una paret. Realment veieu que és el mateix? Si jo pinte unja pared, és pot borrar o tornar a pintar; si destroce la pared ni pintar ni res, el mur quedara fluix per sempre.
La pregunta de si han pintat o tocat algo a l'ateneu doncs te de dir que si, dos anys seguits ens l'han pintada i el cotxe d'un dels socis raiat amb fregai.
Però el realment important no és aixó, el que importa és que un bon sector de la joventut de Beniarrés i d'arreu d'el país va prenet conciencia que amb el capitalisme el monn s'en va al traste i amb Espanya els que s'en anem al traste som els valencians.
P.D: Si tinguerem els diners que tenen els vostres amos no fariem pintades per les parets, la TV és molt millor mitja de fer propaganda.

Anònim ha dit...

expresio democratica a la pared de un altre? que gracia li heu fet al propietari, li vau demanar permis per a la pintada?, primer una pintada que igual va contra els seus ideals i despres uns forats per alguns altres radicals, sou tant radicals els que ho pinteu com els que han fet els forats, ja que tots esteu actuant en contra la voluntat del propietari, sabeu que ni han lleis de propietat privada? Per que no es feu una foto i ho publiqueu per ejemple açi quan feu una gamberrada o com be dius una llibertat de expresio. Tambe critique lo que vos abajen fet al Ateneu o qualquier cosa de la vostra propietat i llibertat. EL QUE NO HEM PAREIX BE ES QUE NINGU S'ESPRESE AMB LA IDEA QUE SIGA A CASA DELS ALTRES. yo eu calificaria tot com a bandalisme, per que tenim que tindre tot el poble entrades i demes part publica amb estelades? ni a alguna llei com la memoria historica que ho regule?

Anònim ha dit...

Tots els cuatribarrats penjats ja.

Beniarres al dia ha dit...

Que xulo que eres. Que els penjaries tu?

Pensa que si tens un fill o una filla també els haruies de penjar si t'eixen "cuatribarrats" o que faràs renegaràs d'ells?

Quanta fobia

Anònim ha dit...

Ana, ja he pegat una volteta pel poble i no he vist fanatisme, sols el de l'estelada picada.
Serà que el porten guardat.

Anònim ha dit...

Fede hem pareixes patétic amb això del fanatisme, tu eres el primer fanatic.
Si tingueres dos dits de front no escriuries articles com este, si es que espot conciderar com article.
El ser cuatibarrat no és ser fanàtic?
No el preocupes que els meus fills mais seràn cuatribarrat d'això m'encarregaré jo i si algú es dedica a calfar-li el cap amb tronteries de cuatribarrats ens voriem en els jutjats.

Anònim ha dit...

Per que nomes contestes al del anonim que diu de penjar als "cuatribarrats"? podries contestar al anterior, o no t'agrada?

Anònim ha dit...

almogàves que risa que en fàs... ja,ja,jaaa...

Anònim ha dit...

Uns per picar i els altres per furtar terreny public no deixareu pedra en el marge, aixo si, igual el que pica vol alsarse un mur com don J ,¿ aque si Ana.
El que esta be o mal es de sentit comu, pero una vegada ja el vaig preguntar per el mateix cas contestam.

Beniarres al dia ha dit...

Salva no se si el que dius ho penses o ho dius per a provocar. Si realment penses això si que es preocupant.

Fixa’t tu si soc patètic i fanàtic que publique els teus comentaris. Fins ahí arribe.

Sols un cosa quins motius al•legaries per portar a eixa gent als jutjats? Ja no et dic quan els teus fills siguen majors d’edat i t’entren a casa amb una quatribarrada perquè tinguen gana i pensen així.

Beniarres al dia ha dit...

Anònim, l’actuar en propietat privada no està bé i està penat però ho ha de fer la persona afectada i de moment no ha passat res ni ha dit res que jo sapiga.
El que en aquest “post” es vol denunciar és la intolerància cap a una reivindicació en forma de pintada. Es intolerable el no respectar determinades expressions pel simple fet de no agradar-te. Vivim en un estat de dret o hi ha llibertat d’expressió ( el que no s’ha de fer es en propietat privada).
No ho considere com a vandalisme. El vandalisme és la gent que fa mal intencionadament i en aquest cas crec que no concorren aquestes circumstàncies. Crec que el poble ni té estelades ni altra mena de pintades per tot arreu com insinues.

Anònim ha dit...

El que pasa es que els cuatribarrats estem acostumats a veure banderes espanyoles, creu gamades i plaques del caudillo,i ells en veure una estelada es posen a destrosar-la. Fem el mateix?

Anònim ha dit...

fede ves a fer esparregs. segueixes la mateixa tactica de pepiño blanco" al mal tiempo las culpas del PP" pero que poco util que eres (inutil)
dema ix de la presso el nostre amic juana de chaos, algo que dir? tu fede seguix en eixe plan que vas be, sigue asi!!!!!!
te recuerdo que eres poco util, que abreviando es inutil
Y como dice mi amigo miguel angel rodriguez "el cantante de los mojinos escozidos" AHI QUEDA ESO

Anònim ha dit...

no fa falta insultar a ningu, a mi me sembla que tambe deuries de anar a per els esparregs, pero sense insultar. una cosa es llibertat de expresio i el altra insultar. Estaria be que ens deleitares amb la noticia de la eixida de juana chaos i tots els comentaris teus i dels teus amics els cuatribarrats. encara que despres de sentirne un seran tots iguals

Beniarres al dia ha dit...

Al penúltim anònim t’hauries de plantejar com es que lliges el que escriu una persona “inútil”. Pensa-ho a veure a quina deducció arribes.

El de Juana Chaos, amic me u no es , tal vegada si que siga teu com dius. Vivim en un estat de dret i tenim una justícia que moltes vegades no compartim però es la que hi ha i tant PP com PSOE han tingut majories absolutes per a canviar-la ( Franco també ho haguera pogut fer) i ningú va posar els mitjans per a que ara passe el que passa.

Estic totalment segur (no se noms) però altres terroristes etarres després de complir condemna han eixit de la presó sense arrepentir-se ni pagar les indemnitzacions corresponents i no s’ha alçat tanta polseguera com ara està passant amb certs mitjans de comunicació.

Anònim ha dit...

CUATRIMERDA,

Anònim ha dit...

Como me odio! Como odio a todo el mundo! Valencianos a joderos! Porque os vencimos! yo era valenciano pero me paso al español porque son mejores, incluso ganamos la eurocopa! Que vonito es el español, con sevillanas i toros. Y que me deciis de la rijigualda imperial, eterna no como la cuatribarra esa que no sirve pa na. Valencianos sois un poco menos que mierda!!! Por no tener no teneis nombre pa vuestra tierra y os conformais con el de comunidad.
Los valencianos sois chusma, al igual que los vascos, catalanes, gallegos, comunistas, maricones, terroristas, andaluces, vagos, rumanos, moros, drogatas, ecetera...
Arriva españa!

Beniarres al dia ha dit...

Tens un greu problema per auto-odiar-te. Ves a un psicòleg.

En segon lloc, com a "gran españó" ensenya't a escriure en castellà que el comentari dona pena de les errades ortogràfiques.

I en tercer lloc planteja't si dintre del "ecetera" et trobes tu i aleshores també eres una "chusma"

Que passes un bon estiu

Anònim ha dit...

SAÓ
A Ana i a Salva dir-los que contiunuen igual de malalts que sempre. esteu molt fotuts, deveres. Salva si el teu fill ix quatribarrat et tocarà aguantar-te, i per cert, no es difícil que passe perque cada dia en som més, així que et tocarà tirar a mig poble als jutjats. Seràs ignorant! Sou PATÈTICS!!!

A l'anonim que diu que tots els "quatribarrats deuen estar penjats", SOLS DIR-LI QUE SI TÉ COLLONS QUE VINGA A PENJAR-NOS ELL, sap on trobar-nos, així que ànim, ja saps que fer. O es que no tens collons??

Les parets, els cartells o els mitjans de comunicació no massius, són la única vía propagandística de la que gaudim els independentistes, ja que l'entramat socio-econòmic de la societat actual i el vigent ordre estatal ens impedeixen sistemàticament fer-ho als mitjans de comunicació massius. El PP té a Canal 9 i nosaltres les parets i els murs.

A qui no li agrade que no mire!
INDEPENDÈNCIA I SOCIALISME

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...