Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dimecres, 23 de juliol del 2008

Coarval obri una botiga a Beniarrés

Huí dimecres 23 de juliol inauguració i presentació per a tots els socis.

Beniarrés comptarà a partir de demà dia 23 de juliol amb un nova botiga de l’empresa Coarval que en un local de la Cooperativa “ Verge de la Cova Santa” en la nostra població.

Tots els i les socis de la Cooperativa han sigue convidats a les 20:00 hores a la nova botiga i comptarà amb la presència de la Consellera d’Agricultura Na Martina Hernandez Miñana que previament visitarà l’Ajuntament de Beniarrés i signarà en el seu llibre d’honor.

Aquesta nova botiga oferirà productes d’alimentació, vestimenta, articles per a la llar, piscines i accesoris, jardineria, roba i calçat, alimentació animals, higiènics, ferramentes per al camp entre altres. Espere que aquesta nova botiga oferixca preus competitius i que molta gent que ha sovint marxa fora de Beniarrés per a fer les seues compres les faça la poble.

Imatge d'una botiga de Coarval de la Coop Llutxent - Otos


Bona sort en aquesta nova mampresa.

9 comentaris:

Anònim ha dit...

Ara acabarem de tancar les botiguetes que quedavem. Que posen un centre de bellesa al ajuntament i acabem de afonar peluqueríes i tot. perque els bars cauen soles i ja no en queden quasi

Anònim ha dit...

Segons la teua teoria, només cal que hi haga una tenda, un bar, etc. Així no hi ha competència. Les botigues que queden s'han de espabilar i posar preus competens per poder sobreviure.

Anònim ha dit...

En lo que el pasejes buscant fanals estropijats, senyals mal posades i demes coses sense tant importancia com vols donar i no pots anar a fer una foto a la tenda de la cooperativa? Ja te val

Beniarres al dia ha dit...

Trànquil home o dona que ja les posarem.
La botiga de Coarval és una empresa privada i sols vaig comentar que obria una nova botiga al nostre poble com qualsevol altra entitat.
El que li dona importància per a posar les fotos en aquest blog és l’autor del mateix si tu vols que publique una foto sols tens que enviar-la. Evidentment sembla que no t’agrada veure senyals mal posades que poden induir a accidents o fanals trencats que porten més de 90 sense que ningú se n’adonen que no funcionen.
Sols dir una cosa el fanal trencat eixe mateix dia de publicar l’article i presentar una instància a l’ajuntament va ser arreglat i després de publicar un article en aquest blog denunicant la mala senyalització de l’indicatiu cap al Barranc de l’Encantada l’alcalde va dir en sessió plenària que anaven a ser canviats de lloc. No aniria tant mals encaminat.

Anònim ha dit...

Segons lo que dius, valdra la pena que penjes les coses al blog, en lloc de anar als plenos a perdre el temps, ja que sembla molt mes efectiu

Beniarres al dia ha dit...

Jo no vaig a perdre el temps als plenaris, tu no ho se.

El que he dit ahí està i les respostes han sigut eixies. Ara pensa el que vullgues.

Anònim ha dit...

En el pleno no es pert el temps , sols els cobra 50 euros.

Anònim ha dit...

algu hem pot dir cuantes persones porten la tenda?

Beniarres al dia ha dit...

Et parle sense dades concretes però sols s'ha contractat a una persona per a portar la botiga de Coarval i Rafa segueix portant l'administració de la Cooperativa i ajuda en la botiga

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...