Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dimecres, 7 de maig del 2008

La regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Beniarrés visita una Via Verda a Girona

Els pobles de la Via Verda del Serpis prenen Girona com model per a crear un Consorci que impulse la ruta

Els municipis valencians implicats en el projecte de la Via Verda del Serpis han fixat els seus ulls en la Via Verda de Girona, -una de les millors rutes ecoturístiques d'Europa-, amb la finalitat d'adaptar-la a la seua iniciativa.

Els regidors d'Esports i Joventut de Beniarrés, Vilallonga i Muro d'Alcoi, Yolanda Calbo, Rubén Escrivà i Àlex Llopis, respectivament; el subdirector municipal d'Esports d'Alcoi, Jonathan Coullago; i el coordinador d'Esports de l'Ajuntament de Cocentaina, David Seguí, van acudir ahir al matí a la ciutat catalana. L'objectiu: visitar les instal·lacions dels tres traçats ecològics i informar-se sobre el Consorci que dirigeix el projecte. "Volem estar a l'altura de Girona", van afirmar

Desbloquejar el projecte

Els edils i responsables polítics d'aquestes localitats es van reunir amb el gerent del Consorci de Vies Verdes de Girona en la Diputació Provincial d'aquest municipi, la qual cosa ha suposat una demostració clara de la intenció de les autoritats municipals de desbloquejar el pla de Via Verda del Serpis. Aquest està redactat des de fa uns deu anys però no està licitat malgrat el compromís de la Conselleria d'Infraestructures. En l'actualitat, el projecte s'està actualitzant.

La Via Verda transcorre pel mateix camí pel qual discorria l'antiga plataforma ferroviària que unia fa anys la localitat de Gandia amb Alcoi.

Fons del diari Las Provincias, evidentment traduït al valencià

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Seria una gran notícia per al poble que s'aconseguira la restauració de la via. Bona sort.

Beniarres al dia ha dit...

Les iniciatives i les propostes estan molt bé però deuen d'anar acompanyades de financiació, es a dir, diners.

Recordar que l'avantprojecte redacta fa uns tres anys pujava a més 9 milion i mig d'euros, es a dir, 1.600 milion de pessetes.

Ací està el problema i la solució, d'on eixien aquests diners?

Anònim ha dit...

El problema es que els governants valencians es gasten els diners dels contribuents en farlopa, putes i golf

Anònim ha dit...

D'on han de eixir els diners... de les arques públiques, o es que no s'han construït altres vies verdes arreu de tot l'estat?

Anna ha dit...

Hola!
Ja fa dies que s'avança als periòdics i és, sens dubte, la millor notícia de fa ja prou, s'assemble o no a la catalana. Quasi res portava el periòdic eixe dia! Crec que és una de les poques voltes que ens podem permetre comentar una cosa positiva, esperem que no siga una alegria efímera...

Salutacions!

Beniarres al dia ha dit...

Però quines arques públiques? La generalitat? S'està parlant entre 6 i 9 milions d'euros. Sols un exemple la carrertera que uneix l'Orxa i Villalonga ha costat 2 milions i mig d'euros i han tardat més de 10 anys en eixir de les butxaques de la Generalitat.

Anònim ha dit...

http://www.diarioinformacion.com/secciones/noticia.jsp?pRef=2008051700_15_755624__Alcoy-Doce-ayuntamientos-crean-consorcio-para-impulsar-verde-AlcoyGandia
Fede, ahi et deixe el enllaç d'una noticia apareguda al diari informacio que podria ser del teu interes per al bloc.

Beniarres al dia ha dit...

Ja la coneixia. Al diari Las Provincis també hi ha més informa ció al respecte d'aquest encontre i baix a l'aparat lateral de noticies comarcals també apareix.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...