Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dissabte, 20 d’octubre del 2007

LES DESPESES DEL NOSTRE AJUNTAMENT

Les despeses del nostre Ajuntament pugen a 210.782 € al llarg del mes d’Agost.
L’Ajuntament de Beniarrés i qualsevol ajuntament, per a funcionar el dia a dia ,té unes despeses molt elevades que les obté del que li paga l’estat, del cobrament dels impostos (brossa, aigua, IBI, entre altres), de subvencions dels diferents organismes públics i de les ordenances que regulen les activitats que realitza el propi ajuntament.

El motiu que faça aquest article ara és que me’l van donar aquesta setmana. El nostre Ajuntament s’ha gastat al llarg del mes de Juliol, segons el decret 111/07 la quantitat de 210.782 €, una xifra considerable i molt elevada.

La xifra és tan elevada per diferents motius. Al llarg del mes d’Agost s’ha fet front a les primeres factures grosses de l’obra “Acondicionament i millora d’espais públics a Beniarrés”, aquesta obra es l’enllumenat de la vorera que circumval·la Beniarrés, la millora de l’abeurador, el sortidor de l’entrada de Rosa Escrig. Per a fer front aquesta obra l’Ajuntament ha fet un préstec per 196.300 €, ja que l’obra encara que està subvencionada, no s’acabarà de cobrar fins a l’any 2011 i evidentment l’empresa deu cobrar pels treballs realitzats. Així treballa la Generalitat tú fes que jo ja t’ho pagaré i evidentment ajuntaments com el nostre deuen acudir a fer préstecs. Aquesta xifra ha pujat a 126.900 €.

Altra factura força elevada és el pagament de l’actuació de “Los Rebeldes” que ha pujat a uns 17.000 €, així com l’actuació del ball de Corpus que ha costat 4.060 € i la Piramide Musical en la fira que ha costat 1,740 €.

També un xifra considerable son els diners destinats a sous dels treballadors que pugen a 13.783 €. També l’anualitat del préstec demanat per a construir el Centre Cultural que puja 11.531 € o els més de 7.457 € pagats a Iberdrola en concepte de consum elèctric.

Novament apareixen factures d’invitacions en bars, en aquest mes puja a 1992 €. I per última cal fer-se ressò d’una factura de 1.624 € en concepte d’ “Escola d’estiu organitzada per als xiquets de Beniarrés”. Aquesta factura puja exactament a la meitat dels diners recaptats a les mares i pares per portar-los a l’Escola d’Estiu.

1 comentari:

Anònim ha dit...

La de cultura no té el graduat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...