Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dimarts, 9 d’octubre del 2007

L'enquesta del blog

Els blogaires no aproven la gestió feta per l’ajuntament de Beniarrés en el polígon industrial

Una nova enquesta dintre d’aquest blog, volia conèixer si els blogaires que reullen aquest blog aprovaven o no la gestió fet per part de l’ajuntament en el polígon industrial de Beniarrés.
La pregunta era la següent: “ Creus que la gestió del polígon per part de l’ajuntament és bona? “ i el resultat ha sigut el següent:

Si, està tot venut ......................................... 27%
Si, ja es crearan llocs de treball ..................... 2%
No, quasi no s’han construït indústries ........ 25%
No, seguim sense treball al poble ................ 44%
D’aquesta xicoteta mostra podeu extraure les conclusions que cregau, així com el mateix ajuntament les que considere més oportunes, però al meu parèixer, clar que s’han de vendre les parcel·les però també s’ha de fer complir el plec de condicions signat pel comprador i això implica la instal·lació d’una activitat empresarial en menys de 12 mesos i evidentment no s’ha complit per part d’alguns compradors amb el beneplàcit de l’ajuntament.
Vos convide a participar en una nova enquesta.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Hola i gràcies per la teva info - Certament he recollit res de nou des d'aquí Jo però una experiència alguns problemes tècnics amb aquest lloc web, ja que vaig experimentar a carregar la pàgina web un munt de vegades abans que pogués aconseguir- s'ha carregat correctament m'havia preguntat si el seu allotjament és correcte? No és que em queixi, però els temps de càrrega lents casos sovint afecten a la seva ubicació en google i pot malmetre el vostre nivell de qualitat si la publicitat i el màrqueting amb Adwords De totes maneres estic afegit aquest RSS a la vostra adreça electrònica i podia mirar cap a fora per molt més del seu contingut d'interès respectives Assegureu-vos d'actualitzar això de nou aviat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...