Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

diumenge, 28 de febrer del 2021

L’Ajuntament de Beniarrés estrena mural en la seua façana

 



El muralista Toni Espinar torna a treballar a les comarques pintant un gran mural a la façana de l'Ajuntament de Beniarrés. "Tot un poble en moviment", és el títol de l'obra que mitjançant arrels i plantes representa la natura que envolta al municipi.

Aquest mes de febrer, Beniarrés li ha donat una “llavada de cara” a una de les parets de l’ajuntament amb una gran mural de Toni Espinar amb el nom de “Tot un poble en moviment”. L’alcalde, Miquel Sanchis, ha explicat que aprofitant la reforma que han fet a la plaça on se situa l'ajuntament, volien canviar la percepció de caixa de l’arquitectura del consistori i fer-ho amb un mural que tinguera com a element principal la naturalesa. 

El mural, com podem veure a les imatges, està compost per una sèrie d’arrels i plantes que naixen de la part inferior i que van unint-se formant diferents personatges que pareixen trets d’un món de fantasia. Espinar explica que volia dur a la gent del poble al seu món dels somnis i traure’ls un poc de la realitat del dia a dia. A més, coincideix en l’alcalde en el fet que Beniarrés necessitava un mural que representarà tota la natura que envolta el poble i que fa tan privilegiats a qui allí viuen. 

Cada un dels personatges porta en la mà una clau que representa les diferents formes de veure el món i com aquestes claus poden obrir portes d’entesa entre les generacions que formen part d’un mateix lloc. Un altre element que crida l’atenció és el rellotge de sol en el cantó de l’esquerra, la idea d'incloure’l va ser d’Espinar una vegada va començar a pintar i va veure la gran quantitat de sol que rebia la façana al llarg del dia.


Noticia publicada a ARAMULTIMEDIA.COM

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...