Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dilluns, 1 d’octubre del 2007

L’altre plenari

El nostre alcalde Luís Tomàs, ha sortit a les ones de Radio Elite per a fer una balanç del plenari ordinari celebrat el passat divendres. Queda per suposat, que sols se n’ha recordat del que volia dir, aleshores cal informar del que no ha dit i que va passar.

El primer fet ressenyable és que es queixa de la durada del plenari (aproximadament 3 hores) i que el representant socialista li fera “massa preguntes”. Simplement recordar-li al senyor alcalde que ha sigut vosté el qui va proposar que els plens ordinaris es feren cada tres mesos i no cada dos com abans. També recordar-li que qualsevol document que vullgam consultar, s’ha de demanar prèviament per escrit, donant-te dia i hora per a poder-los consultar amb l’agravant que sols està obert l’ajuntament pel matí. I en tercer lloc recorda-li que vosté té dedicació exclusiva i que és deu al poble i entre ells l’oposició.

Passant a altres coses que es van debatre. Al punt quart es proposava una modificació de crèdits per part de l’equip de govern. Va ser aprovada amb els vots del PP. El BLOC va votar en contra i el PSPV-PSOE es va negar a votar ja que abans no s’havia fet la comissió d’hisenda. Ací cal assenyalar la modificació en la partida “Atencionoes protocolarias y representativas” que ha passat de 4.000 € a 12.000 €, es a dir un 200% més. Aquests son els diners que l’ajuntament gasta en convidades, dinars, regals, etc. Curiosament a la radio ni se n’ha recordat d’aquest punt.

Un altre punt que també li s’ha oblidat esmentar ha sigut l’aprovació de dos factures de l’obra “Acondicionament i il·luminació d’espais públics a Beniarrés”. En altre article vos comentaré els motius d’aquesta factura nº 7.

A proposta de l’alcaldia es van nomenar els dies 18 d’agost i 10 d’octubre coma festius a efectes del calendari laboral. Novament un dia d’agost.

Es van tombar les dues mocions ja esmentades en un altre article. D’aquest fet tampoc se n’ha recordat l’alcalde aquest matí.

En informe d’alcaldia se’ns va dir que al 2008 començaran les obres del Trinquet, que ha vingut una subvenció per ampliar el museu d’uns 90.000 € (aquest museu sempre està tancat i un dels motius per ampliar-lo era “ debido a su gran afluéncia de público”), que la guarderia començarà al setembre de 2008, que s’ha rebut una subvenció de 12.000 € per a restaurar l’orgue de l’església ( primer es comença l’obra i després es busquen subvencions i mentrestant els treballs que els pagui el qui s’ha quedat l’obra) i que s’havien rebut al voltant de 36.600 € per a la Fira 2007.

I res, açò tambe va passar al plenari celebrat el divendres dia 28 de setembre a l’ajuntament de Beniarrés.

2 comentaris:

Beniarres al dia ha dit...

Res, que el PP ha votat en contra de que s’ajude als xiquets de primaria de 2n i 3r amb un bono-xec de 117 €.

La quantitat inicial pujava a 5.481 € i van votar que no amb arguments surrealistes com que tal vegada eren menys diners que els que posava la moció i per tant hi havia una defecte de forma en la moció. O que tenen altres prioritats com la guarderia i el transport a batxillerat.

Res més lluny, eixa mateixa setmana entraven dues factures per a quesiguen pagades per l’ajuntament. Una de 2.129,30 € en concepte del sopar de Festes i l’altra de 2889 € en concepte de “Comida Feria”.

Per a posar-li més arguments a la negativa del PP, eixe mateix dia aproven una modificació de crèdits en la partida “Atenciones protocolarias y representativas” de 8.000 €, passant de 4.000 a 12.000 €. Aquesta partida és la destinada a dinars, convidades i regals.

Això és el que hi ha

Anònim ha dit...

Hola! Us felicito per aquesta pàgina del poble, molt bona!
m'agradat saber el que ha passat en els plens, normalment no hi puc anar i quan
preguntes el diuen el que volen o interessa.Almenys coneixeré de primera mà la
informació.
Bé, no sé que rebrá el missatge i per tant ja no res més a dir.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...